Horoscop Chinezesc Porc 2014

Horoscop Chinezesc Porc 2014 - Perspectivele Porcului în Anul Calului 2014

Ani de nastere pentru zodia Porcului : 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983 , 1995

horoscop chinezesc porc 2013
 Porcul in Anul Calului 2014

Dupa anul Sarpelui, in care a avut parte de suficiente intreruperi si poticneli in activitatea sa, anul 2014, al Calului, ii permite Porcului sa isi utilizeze din plin creativitatea. Lucrurile evolueaza mai rapid, apar noi situatii ce ii permit sa se puna in valoare. Stie ce are de facut, este genul care nu se lasa pana cand nu duce la capat ceea ce si-a propus. Gaseste acum cu usurinta solutii la probleme mai vechi, este deschis spre diverse surse de inspiratie, simte ca traieste din nou la capacitate maxima.

Profesional este un an bun; proiecte incepute mai demult sunt remarcate si isi arata acum roadele. Se simte in forma buna, iar acest lucru il face cunoscut si celorlalti. Anul Porcului este alert, plin de schimbari. Si Porcul este stimulat sa incerce sa faca acum schimbari. Rezultatele obtinute in aceasta perioada ii permit sa se puna in valoare, sa se prezinte celorlalti intr-o lumina favorabila, apropiata de talentul si pasiunea pe care le investeste in actiunile sale.

Este un an in care se poate astepta la schimbari importante in plan financiar. Acestea sunt legate mai putin de munca depusa acum, ci vin ca urmare a valorificarii unor activitati sau proiecte realizate pana acum. Acest fapt il poate stimula sa realizeze unele investitii sau schimbari in portofoliul sau. Pentru a evita neplaceri ulterioare, este bine sa fie foarte atent si precaut la toate aspectele tranzactiilor importante.

Este un an in care simte ca trebuie sa faca schimbari importante de stil de viata sau de directie. Prea preocupat de sine, poate sa nu discute despre aceasta cu cei care ar fi afectati de aceste schimbari (familie, parteneri, s.a.), astfel ca risca sa nu beneficieze de sprijinul acestora sau de unele sugestii si sfaturi pertinente. De asemenea, pot aparea crize in relatiile cu cei apropiati cata vreme nu cauta sa isi armonizeze miscarile si interesele cu ale acestora.

Pe de alta parte, poate aparea o persoana importanta care sa ii "descopere", sa ii aprecieze talentul si daruirea. Porcul poate realiza o cotitura in viata sa cu ajutorul acestei persoane. Din acest motiv, este bine pentru Sarpe sa nu fie prea inchis in acest an si sa participe la intalniri si viata sociala.

In concluzie, este un an favorabil pentru cei nascuti intr-un an al Porcului, caci le permite acestora sa-si revina dupa o perioada in care lucrurile nu au evoluat conform dorintelor lor.

  • Cei nascuti in anul Porcului de Metal au in fata un an plin de sanse si activitati atractive. Chiar cei retrasi din activitatea profesionala pot fi atrasi de noi proiecte si actiuni, in general venite prin intermediul altor persoane. Isi pot demonstra din plin experienta si aptitudinile. Ar putea sa isi faca singuri rau sau sa se indeparteze de oportunitati daca nu au o viata sociala activa.
  • Cei nascuti in anul Porcului de Apa sunt genul de oameni care nu isi abandoneaza telurile si planurile, dar asteapta increzatori si rabdatori conditii ce le permit indeplinirea acestora. Anul Porcului este unul plin de actiune si de sanse, astfel ca ei simt ca acesta poate fi un an remarcabil pentru ei. Tocmai de aceea pot iesi din starea lor de asteptare si pot sa preia initiativa. Anul Porcului este un an foarte favorabil Porcului in plan financiar. Castigurile salariale sunt suplimentate prin diverse prime, stimulente etc. O viata sociala activa il ajuta sa fie in apropierea oportunitatilor de castig.
  • Cei nascuti in anul Porcului de Lemn se pot astepta in anul Porcului la reveniri ale situatiilor in favoarea lor. Intarzierile si piedicile de pana acum incep sa se rareasca. Dupa ce si-au facut probleme legate de capacitatea lor de a rezolva situatiile, le revine in sfarsit increderea in sine si energia. Asteptarile legate de pozitia sau functia lor au acum sanse sa se implineasca.
  • Se simt descatusati, doresc sa inceapa proiecte personale prin care sa isi arate talentele si creativitatea. Cautari spirituale fecunde.
  • Cei nascuti in anul Porcului de Foc datorita elementului Foc (concentrare, energie, reactii mai rapide) au un plus de sansa in acest an, de care trebuie sa incerce sa profite. Aspira spre posturi din care in sfarsit sa li se poata recunoaste valoarea si hotararea. Activi, isi creeaza situatii favorabile. Cei nemultumiti de evolutia lucrurilor din ultima perioada pot beneficia de anul Porcului pentru a o lua de la capat intr-un loc mai favorabil lor.
  • Cei nascuti in anul Porcului de Pamant aflati la inceputul activitatii lor profesionale, dau acum un test al flexibilitatii in gandire si actiune. Sunt firi rabdatoare, ce pot astepta destul de mult pana sa isi vada visurile realizate. Ar fi bine sa observe forma sub care apar sansele in viata lor, sa nu ramana strict legati de drumul pe care si l-au trasat.Horoscop Chinezesc 2014 - Previziuni 2014 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2014
bou

Bou 2014
tigru

Tigru 2014
iepure

Iepure 2014
Dragon

Dragon 2014
Şarpe

Sarpe 2014
cal

Cal 2014
Capră

Capra 2014
Maimuţă

Maimuta 2014 
zodia Cocoş

Cocoş 2014
Caine

Caine 2014
Porc

Porc 2014