Horoscop Chinezesc Capra (Oaie) 2014

Horoscop Capră (Oaie) 2014 - Perspectivele Caprei în Anul Calului 2014

Ani de nastere pentru zodia Oii : 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

Oaia in Anul Calului 2014

Anul 2014 este, pentru cei nascuti in anul Oii, plin de oportunitati de crestere in plan profesional. Cele mai insemnate sunt in lunile iunie, iulie, septembrie si octombrie. Acumularile in plan profesional din ultimii ani isi spun acum cuvantul: pentru posturile noi ce apar acum, ei sunt printre cei mai potriviti candidati. Cel mai probabil, aceste oportunitati apar in cadrul organizatiei din care fac parte: reorganizari administrative, infiintari de noi departamente.

Anul Calului il precede pe cel al Oii, adica al semnului lor. Aceasta inseamna ca pentru cei nascuti in anul Oii, 2014 este un an de analiza, de bilant si de recalibrare a telurilor si obiectivelor. Facand acest lucru cu obiectivitatea si seriozitatea lor caracteristica, se pregatesc pentru marile sanse ce ii asteapta in anul ce urmeaza, anul Oii.

In 2014, au de facut fata unor sarcini suplimentare fata de cele de pana acum, ce necesita si obtinerea si aprofundarea unor cunostinte noi. Urmarea unor cursuri profesionale, studiul individual, sunt actiuni ce isi vor dovedi in scurt timp insemnatatea.

Este un an in care se asteapta progrese in plan financiar, mai ales prin sporuri obtinute ca urmare a rezultatelor profesionale. Pe de alta parte, le-ar prinde bine sa incerce sa economiseasca ceva pentru anul viitor, deoarece atunci vor dori sa initieze schimbari importante in viata lor si vor avea nevoie de fonduri.

Acest an nu aduce cu sine schimbari spectaculoase. Mai degraba este unul de pregatire pentru anul care vine. Tocmai aceasta pregatire este importanta. Este bine sa isi acorde timp lor insile. Timp de relaxare, de odihna, de meditatie. Este adevarat ca ei sunt de principiu ca doar munca te poate ajuta sa realizezi ceva in viata. Este important insa ca aceasta munca sa fie organizata si directionata corect. Iar timpul petrecut in relaxare, meditatie la ei insisi si la viitorul lor ii poate ajuta sa se analizeze mai detasat, astfel incat sa poata avea o imagine mai clara a felului in care isi pot imbunatati performantele individuale. Oaia este omul rutinei, al obisnuintelor solide ce aduc rezultate. Este cea mai buna perioada pentru a-si analiza lucid aceste obisnuinte, pentru a le selecta pe cele cu adevarat eficiente.

In plan relational, nu putem spune ca este anul ideal pentru a-si gasi perechea potrivita. Mai degraba, este pusa la incercarea soliditatea relatiilor ce au o vechime mai mica. Unul dintre parteneri trece printr-o perioada dificila; acum se vede cat este de dispus sa faca sau sa dea celalalt pentru a-l sustine.

Planul social este favorizat in acest an al Calului. Oaia ar putea gasi mai mult decat relaxare in compania prietenilor: poate gasi, in sfarsit, niste relatii ce se pot strange si pot deveni foarte profitabile si folositoare reciproc, in plan intelectual si chiar social si profesional.

  • Pe cei nascuti in anul Oii de Metal, anul Calului ii favorizeaza in plan profesional. Responsabilitatile lor se diversifica, au nevoie sa isi largeasca paleta aptitudinilor si competentelor. Sunt atrasi de cursuri de calificare sau de perfectionare care ii fac sa vada noi orizonturi. Planul financiar este de asemenea favorizat: se bucura de tot felul de sporuri, castiguri, cadouri. Isi pot spori considerabil veniturile si cei care traiesc din valorificarea talentelor sau a capacitatilor, abilitatilor personale.
  • Pentru cei nascuti in anul Oii de Apa, anul Calului aduce mari sanse de afirmare in plan profesional: li se incredinteaza sarcini si posturi importante, stimulatoare si bine platite. Le surade sansa sa apara un post pe care il asteptau de multa vreme. Foarte atasati familiilor lor, gasesc multe satisfactii si momente de relaxare alaturi de cei dragi. Timpul petrecut in familie ii ajunta sa isi incarce bateriile la cote neasteptate.
  • Cei nascuti in anul Oii de Lemn, aflati in primii ani ai carierei, gasesc sanse remarcabile in plan profesional. Au tot felul de modalitati prin care isi pot spori experienta, astfel incat anul viitor sa le aduca o promovare interesanta. Cei care cred ca nu sunt pe cel mai potrivit drum pentru ei intalnesc destule "semne" si sanse pentru o reorientare profesionala ce le poate aduce perspective frumoase.
  • Pentru cei nascuti in anul Oii de Pamant, anul Calului este cel in care vasta lor experienta poate fi cel mai bine apreciata si pusa in valoare. Nu este tarziu sa aplice pentru un post ce ii motiveaza mai bine. Este foarte important pentru ei, insa, sa isi acorde destul timp si lor insile si familiilor lor. Au acum posibilitatea sa isi stabileasca noi planuri si perspective pentru anii care vin.Horoscop Chinezesc 2014 - Previziuni 2014 pentru toate zodiile

Nu știi ce zodie esti în Zodiacul Chinezesc? Calculează Zodia Chinezeasca!
sobolan

Sobolan 2014
bou

Bou 2014
tigru

Tigru 2014
iepure

Iepure 2014
Dragon

Dragon 2014
Şarpe

Sarpe 2014
cal

Cal 2014
Capră

Capra 2014
Maimuţă

Maimuta 2014 
zodia Cocoş

Cocoş 2014
Caine

Caine 2014
Porc

Porc 2014