Horoscop Scorpion 2014

Horoscop Scorpion 2014 - Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Scorpion

Pentru zodia Scorpion influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: călătorii, educaţie, cariera, personalitate, profesie şi dragoste.


Horoscop Scorpion 2014 Horoscop 2014 Scorpion - Oportunităţi în calatorii si cariera pentru Scorpion în 2014
Începi anul 2014 cu Jupiter în Rac, în continuare în zona călătoriilor pe distanţe lungi şi educaţiei superioare. Jupiter în această poziţie îţi readuce aminte că viaţa înseamnă mişcare şi dezvoltare personală. Îmbrăţişează aceste concepte şi prima parte a anului îţi va aduce multe aventuri entuziaste şi noi posibilităţi de dezvoltare personală şi de lărgire a orizontului. Mesajul lui Jupiter pentru tine este de genul: "Pe locuri, fiţi gata, start!", este destul de probabil că îţi vei face bagajele la un moment dat, poate chiar de mai multe ori, de vreme ce aventurierul Jupiter declanşează dorinţa de spaţii largi şi locuri noi. Aşadar, în primele şapte luni ale anului 2014, norocul tău va avea legătură cu călătoriile, strainatatea şi educaţia, aşa că planifică-ţi o călătorie de vis într-o destinaţie exotică sau într-un loc pe care demult doreşti să-l vizitezi, chiar şi o excursie mai amplă, cu mai multe destinaţii. Ca substitut, poţi apela şi la varianta câtorva weekenduri prelungite în nişte destinaţii mai apropiate.  În cazul tău se poate spune că în prima parte a anului 2014 ar fi bine să te duci să-ţi cauţi norocul în lume, pentru că ar putea fi undeva departe de locul în care te afli acum.De asemenea, încearcă să pătrunzi cât mai adânc în sfera cunoaşterii, sa-ti largesti orizontul si prin educatie, te va ajuta în cariera ta în a doua parte a anului 2014 şi în prima parte a anului 2015.

În a doua parte a anului, începând cu ziua de 16 iulie, Jupiter, planeta oportunităţilor şi norocului, se va muta în zodia Leu, unde va străluci cu putere în zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi determină oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii pe plan profesional. Deşi ai putea fi tentat să te rezumi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter te va impulsiona să faci mai mult. Jupiter în Leu este poarta ta de intrare spre a-ţi construi un viitor mai bun, aşa că profită de conjunctura. Vor trece douăsprezece ani până cad Jupiter va intra din nou în casa carierei tale. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul Carierei 2014 pentru zodia ta.

Horoscop 2014 Scorpion - Dificultăţi şi teste pentru zodia Scorpion în 2014
Din octombrie 2012 Saturn a intrat în zodia Scorpion şi te afli într-o perioadă care probabil nu ţi se pare tocmai uşoară. Vestea bună pentru tine este că este ultimul an pe care Saturn îl va petrece aproape în totalitate în zodia ta (până în data de 23 decembrie, dar va reintra în Scorpion şi în anul 2015 pentru o perioadă mai scurtă), şi îţi va oferi oportunitatea finală, de a obţine înţelepciunea şi înţelegerea pe care le reprezintă această planetă. Saturn este planeta restricţiilor, blocajelor, piedicilor, muncii grele, astfel încât este destul de probabil că te vei simţi uneori frustrat atunci când progresul este în cel mai bun caz unul minimal. Situaţiile de acest gen vin de la sine atunci când este implicat Saturn. Este necesară răbdarea şi chiar dacă ţi se va părea că viaţa ta stă pe loc, în realitate nu este deloc aşa. Ca să înţelegi acest lucru este de ajuns să compari ceea ce se întâmplă acum cu punctul în care te aflai în perioada august 1983 - noiembrie 1985, ultima dată când Saturn s-a aflat în zodia ta. Progresul pe care l-ai făcut s-ar putea să nu fie unul spectaculos şi dinamic, dar cu siguranţă este unul constant, odată cu îndeplinirea fiecărei sarcini şi odată cu fiecare realizare bine-meritata. Apreciază, aşadar, punctul în care ai ajuns!

Acesta nu este un an potrivit pentru a încălca regulile, deoarece Saturn pretinde că fiecare dintre cei aflaţi sub influenţa lui să facă ceea ce se aşteaptă de la ei. Este posibil să-ţi fie greu să ieşi cu faţa curată în urma unor abateri, chiar minore, cum ar fi urmarea unei scurtături pentru a-ţi realiza un proiect (Da, unii Scorpioni chiar vor fi tentaţi să facă asta!) Însă cert este că Saturn va crea imediat karma - o repercursiune negativă instantanee - şi vei ajunge curând să-ţi regreţi acţiunile. Vei fi taxat imediat daca-ti folosesti necorespunzator puterea personala, in acest an nu vei scapa fara sa fii sanctionat atunci cand manipulezi, abuzezi, santajezi emotional sau incerci sa-i controlezi pe ceilalti. Este un an în care trebuie să creşti, să devii mai serios în privinţa vieţii tale şi să dai dovadă de disciplină şi organizare. Numai in felul acesta vei reusi sa-ti faci viaţa mai uşoară, fără să resimţi piedici la fiecare pas în calea ta. In special pentru Scorpionii născuţi în a doua parte a zodiei, conjuncţia Soarelui natal cu Saturn în tranzit ar putea fi destul de împovărătoare. Însă nu ai de ales, trebuie să adopţi agenda de lucru al lui Saturn şi să înveţi mai multe despre tine de la acest profesor sever al horoscopului. Probabil că cea mai mare lecţie cu caracter personal pe care ţi-o transmite Saturn consta în a te încuraja să-ţi stabileşti priorităţile în viaţă. Un obiectiv aparent simplu, însă procesul va necesita o analiză atentă a vieţii tale, atât pentru trecut, cât şi pentru viitor. S-ar putea că deja să resimţi o insatisfacţie majoră faţă de viaţa ta în general. Şi deşi ai putea să pui acest sentiment pe seama serviciului, carierei, locuinţei, familiei, prietenului, mamei, soţului/soţiei, în realitate nemulţumirea are legătură în primul rând cu tine însuţi, de fapt totul se reduce la tine, la persoana ta. Ceea ce a funcţionat în trecut s-ar putea să nu mai funcţioneze acum, poate că priorităţile tale s-au schimbat, la fel şi dorinţele şi scopurile personale. Gândeşte-te cum îţi doreşti să arate viaţa ta, stabileşte-ţi scopuri realiste şi elaborează un plan de acţiune precis pentru a le îndeplini.

Horoscop Scorpion 2014 - Surprize în profesie pentru Scorpioni in 2014
În 2014 Uranus îşi continua deplasarea prin semnul Berbecului, iar schimbările neaşteptate referitoare la locul de munca constituie o posibilitate destul de puternică, întrucât Berbecul reprezintă zodia aferenta activităţii tale zilnice din horoscop. Foloseşte-ţi cel de-al şaselea simţ, ascultă şi observă ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât te-ai aştepta. Este posibilă, de asemenea, o reorganizare majora la nivelul companiei sau locului tău de muncă. De asemenea, poţi decide, pur şi simplu, să mergi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă un superior îţi forţează limitele. Ţine minte, totuşi, că dacă îţi abandonezi brusc poziţia actuală s-ar putea să dureze ceva timp până vei ajunge într-una similară, Uranus fiind aspectat negativ şi în acest an de Pluton. O altă posibilitate cu care te-ai putea întâlni în acest an, este să ai surpriză de a constata brusc că eşti concediat sau promovat, sau ar putea apărea, tot pe neaşteptate, o nouă oportunitate de angajare. Dacă vei avea de ales în această privinţă, este bine să iei în calcul toate ramificaţiile posibile, pozitive sau negative, în procesul de luare a unei decizii. Acest aspect este unul esenţial întrucât activitatea ta profesională va continua să fie foarte instabilă şi anul viitor, sub influenţa aspectului conflictual dintre Uranus şi Pluton, dar şi în următorii ani, până când Uranus va ieşi din zodia Berbec şi va intra în Taur. Este la fel de posibil ca în acest an să simţi o nevoie accentuată de a merge mai departe, de a-ţi găsi un loc de muncă mai potrivit cu abilităţile şi înzestrările tale. Provocarea va consta însă în faptul de a decide ce slujbă şi ce direcţie profesională să alegi.

Horoscop 2014 Scorpion - Spiritualitatea în viaţa Scorpionului în 2014
Misticul Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, în aspect favorabil cu zodia ta, ceea ce înseamnă că al şaselea tău simţ va fi amplificat de acest tranzit şi vei putea beneficia cu uşurinţă de inspiraţia şi creativitatea sa, atuurile principale ale lui Neptun. Credinţa în propria ta persoana va fi în creştere, şi vei simţi că te afli în legătură spirituală cu universul. Neptun ar putea sa aduca magia in ceea ce priveste creativitatea, iubirea, copiii. Întâlnirea cu dragostea vieţii tale s-ar putea produce chiar în acest an, când o persoană nouă ar putea să intre în viaţa ta, domeniul dragostei ar putea aduce promisiuni extraordinare. Însă Neptun guvernează nu numai spiritualitatea ci şi iluziile, fanteziile nerealiste, este nevoie de multă precauţie în chestiunile sentimentale, sa fii atent la tendinta accentuata de a idealiza persoana iubita. Mai multe despre acest tranzit poţi să citeşti în horoscopul dragostei 2014 pentru zodia Scorpion.

Horoscop Scorpion 2014 - Schimbări profunde în gandirea Scorpionilor în 2014
Pluton se va deplasa în continuare prin zodia Capricorn, pe care o va traversa mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024, şi-ţi va oferi multe lucruri la care să meditezi şi pe parcursul acestui an. Gândurile tale vor parcurge un proces de interiorizare. Încearcă să nu zăboveşti mai mult decât trebuie asupra lucrurilor pe care nu le poţi schimba. Poţi, în schimb, să-l laşi pe Pluton, care este planeta ta guvernatoare, să te fortifice atât la nivel personal, cât şi la nivelul puterii de voinţă. Pluton fiind în casă a treia din horoscopul tău, se va afla în relaţie favorabilă cu zodia ta, însă în aspect nefavorabil cu Uranus, din zona serviciului tău. Fiind în zona gândirii şi comunicării, această conexiune favorabilă dintre Soare şi Pluton va stimula gândirea profundă, de vreme ce te determină să pui totul sub semnul întrebării, de la convingerile adânc înrădăcinate, până la misterele vieţii şi dorinţele proprii. Te vei adânci mai mult în subconştient şi te vei strădui să înţelegi de ce gândeşti şi acţionezi în felul în care o faci. Caută răspunsuri realiste şi acţionează pentru a îndepărta orice regrete care ar putea ieşi la suprafaţă. Dacă ai neînţelegeri cu un frate sau alta rudă, acest an ar putea fi momentul potrivit să vă rezolvaţi problemele. Chiar şi în situaţia în care rezultatul nu schimbă nimic, vei simţi o stare de pace interioară pentru că ai făcut eforturi în acest sens.


Horoscop 2014 Scorpion pentru toate domeniile

Zodiac Scorpion 2013
Zodiac Scorpion 2014
 dragoste
Horoscopul Dragostei Scorpion 2014 
 bani
Horoscop Scorpion Bani 2014
 cariera
Horoscop Scorpion Cariera 2014