Horoscop Sagetator 2014

Horoscop Sagetator 2014 - Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Sagetator

Pentru zodia Sagetator influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: bani, călătorii, educaţie, spiritualitate, dragoste, copii şi familie.


Horoscop 2014 Sagetator - Sagetatorii au noroc la bani în prima parte a anului
Previziuni Sagetator 2014Jupiter, guvernatorul zodiei tale, va începe anul în zodia Rac, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriului efort. Prin urmare, banii vor fi unul dintre subiectele tale preferate în acest an. Jupiter este planeta oportunităţilor şi norocului, motiv pentru care a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa ta pe plan financiar. Este un tranzit benefic pe plan financiar şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Posibilităţile sunt multiple, poate că partenerul tău va obţine o mărire salarială semnificativă, poate că vei obţine un bonus financiar important sau o să faci nişte bani grămadă printr-un noroc, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie. Te poţi aştepta la cadouri, sprijin financiar din partea altor persoane (al partenerului de viaţă sau al unui partener de afaceri). Vei beneficia de resursele altor persoane şi de câştiguri financiare ce nu vin în urma propriului efort. Există şi posibilitatea să primeşti o moştenire iar dacă ai luat în calcul posibilitatea de a face un împrumut, este bine să îl faci până în ziua de 16 iulie. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2014 pentru zodia Sagetator.

Horoscop 2014 Sagetator - Noroc în călătorii pentru Sagetatori în a doua parte a anului
În ziua de 16 iulie 2014 Jupiter va pătrunde în semnul Leului, pe care îl va traversa timp de 1 an. O dată la 12 ani te bucuri de prezenţa Marelui Benefic, Jupiter, în zona pe care o guvernează - călătorii, străinătate, educaţie superioară - oferindu-ţi noroc şi oportunităţi în acest sector al vieţii tale. Jupiter te va ajuta să-ţi lărgeşti orizonturile, te va face să-ţi doreşti să te dezvolţi dincolo de limitele tale actuale şi să acumulezi mai multă cunoaştere. În a doua parte a anului norocul tău va avea legătură cu educaţia, străinătatea, călătoriile, mai ales în ceea ce priveşte călătoriile care sunt la mare distanţă de casă. În cazul tău se poate spune că în a doua parte a anului 2014 ar fi bine să te duci să-ţi cauţi norocul în lume, pentru că cel mai probabil este pe undeva departe de locul în care te afli acum.

Însă influenţa lui Jupiter se extinde dincolo de sfera călătoriilor. El îţi va stimula curiozitatea şi te va motiva să cauţi să asimilezi noi cunoştinţe şi să cercetezi alte culturi şi stiluri de viaţă. În ultimele cinci luni ale anului Universul te încurajează să faci ceea ce ştii cel mai bine, să te aventurezi în necunoscut, să experimentezi şi să înveţi tot ce se poate prin lărgirea orizontului mental. Poţi să iei în considerare, de exemplu, varianta de a urma un curs, să înveţi o limbă străină, să-ţi deschizi mintea către puncte de vedere diferite. Pe măsură ce vei face toate aceste lucruri, vei pătrunde mai adânc în sfera cunoaşterii. Ceea ce vei câştiga de pe urma acestor experienţe va reprezenta o experienţă deloc neglijabilă pentru cariera ta, începând cu luna august 2015.

Horoscop 2014 Sagetator - Dificultăţi şi teste pentru Sagetatori în 2014
Saturn a intrat în zodia Scorpion pe data de 5 octombrie 2012 şi va rămâne în aceeaşi zodie până în ziua de 23 decembrie 2014. Pentru zodia Sagetator această influentă va continua să se exercite în sectorul astrogramei care are legătură cu meditaţia, retragerea, izolarea, subconştientul, visele şi reculegerea interioară. Cheia pentru a beneficia în acest an de înțelepciunea lui Saturn are legătură cu instinctul, subconştientul, intuiția şi visele tale. Pe parcursul acestui an va trebui să încerci să-ţi asculţi mai mult intuiţia, pentru a beneficia în toate ariile vieţii tale. Există mai multe discipline și practici care ne ajută să ne conectăm cu sinele nostru interior, dar în esenţă, toate ne conduc spre relaxarea interioară, spre mutarea centrului dincolo de intelect.

Această destinație de plasare te poate ajuta să îţi înfrunți temerile şi să faci curăţenie în dorinţele şi motivaţiile subconştiente care stau la baza comportamentului tău. Fricile tale, ascunse adânc în subconştient, se pot dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a-ţi da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treci testele lui Saturn. Încrederea în sine şi credinţa vor fi de o importanță capitală. Va trebui să ai încredere în procesele vieții şi credinţa în Dumnezeu. Unificarea acestor două atribute îţi vor aduce cela mai mari beneficii, ajutându-te să depăşeşti problemele. Cu alte cuvinte, pentru a-ţi uşura viaţa şi să nu mai resimţi blocaje în viaţa ta, va trebui s faci eforturi să crezi în ceea ce îţi spune instinctul, care te va îndemna mereu atunci când trebuie să-ţi asumi responsabilitatea pentru o situație, oricât de greu ţi-ar fi. În același timp, lucrurile ar putea să nu meargă aşa cum ţi-ai dori dacă vei încerca să le împingi mai departe atunci când circumstanțele sugerează că nu nu este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Şi în 2014 va trebui să închizi multe uşi pe care nu le-ai închis atunci când trebuia şi te vei întâlni cu consecinţele greşelilor pe care le-ai făcut de-a lungul ultimilor 28 de ani.

Saturn va fi în mişcare retrogradă în perioada 2 martie - 20 iulie 2014. Este recomandat să utilizezi această perioadă pentru a-ţi revizui și a aborda problemele din trecut care au nevoie de o închidere, de o finalizare. Una dintre provocările pe care ţi le aduce Saturn în Scorpion, mai ales atunci când este retrograd, este de a fi dispus să renunți la bagajele emoționale care te ţin blocat. Saturn însă te poate ajuta să-ţi transformi sentimentele negative, resentimentele și experiențele "rele" în înțelepciune și înțelegere. Până când Saturn va intra în zodia ta şi va începe un nou ciclu saturnian pentru tine va trebui să te uiţi înapoi, cu seriozitate şi realism, şi să corectezi tot ceea ce nu te mulţumeşte şi consideri că nu te reprezintă sau nu te pune într-o lumină favorabilă. Saturn va intra în Sagetator pe data 23 decembrie 2014 (până în iunie 2015, şi în perioada 17 septembrie 2015 - 19 decembrie 2017), iar lecțiile pe care ţi le aduce acum te vor pregăti pentru următorul ciclu de 28 de ani din viaţa ta

Horoscop Sagetator 2014 - Surprize în dragoste pentru Sagetator
Uranus în Berbec se va afla şi în acest an în casă a 5-a, a copiilor, creativităţii, dragostei şi relaxării. Dragostea şi copiii te pot lua prin surprindere în acest an, sau ai putea să-ţi descoperi brusc un talent creativ sau un nou hobby. Cu această planetă stranie şi surprinzătoare care se plimba prin sectorul dragostei din horoscopul tău, este foarte probabil să ai parte de multe surprize în dragoste, inclusiv şansa de a te îndrăgosti de cineva la prima vedere. Totuşi, Uranus va fi şi în acest an în război cu Pluton, iar gestionarea acestor energii combinate ar putea să-ţi aducă ceva dificultăţi. O relaţie cu un copil, prieten, iubit, ar putea fi oarecum stresanta pe parcursul acestui an, în special în apropierea zilelor de 21 aprilie şi 15 decembrie 2015, când cele două planete se vor afla în aliniament exact.

Horoscop 2014 Sagetator - Neclarităţi în viaţa de familie
Neptun îşi continua călătoria prin zodia Peşti, în casa familiei, şi va acţiona într-un plan mai intangibil. Te-ai putea simţi inspirat şi dezamăgit, creator şi deziluzionat. Toate acestea vin de la sine atunci când este vorba de Neptun, mai ales dacă în acest an va intra în relaţie directă cu Soarele tău natal. N-ar fi rău să-ţi faci o favoare şi să investeşti mai degrabă încredere în propria persoană decât în ceilalţi. Procedând în felul acesta vei reduce riscul să manifeşti latura inferioară a lui Neptun. Chiar şi aşa, este posibil ca unul dintre membrii familiei să te dezamăgească într-un fel sau altul. Aceasta este natura umană, dar e vorba aici şi de perspectiva pe care o adopţi. Fii mai realist şi evita ispita de a pune pe cineva drag pe un soclu. În altă ordine de idei, ar fi bine să-ţi verifici casa periodic pentru a detecta eventualele scurgeri de apă - robinete, boilere, instalaţii sanitare, etc. Este posibil să intervină o defecţiune uşor de reparat, dar la fel de posibilă este şi o inundaţie, sau chiar o scurgere de gaze. Este necesară şi prudentă în privinţa persoanelor pe care le angajezi pentru eventualele reparaţii sau îmbunătăţiri în casă. Asigură-te că ai verificat cu atenţie recomandările şi referinţele şi dacă intenţionezi să colaborezi cu un agent imobiliar pentru o achiziţie de profil.

Horoscop Sagetator 2014 - Schimbări profunde în domeniul financiar
Acesta va fi încă un an pe care Pluton îl va petrece în Capricorn, semnul în care a intrat pentru prima dată în 2008. Dat fiind că această planetă va ocupa pentru următorii douăsprezece ani a doua ta casă din horoscop, cea a resurselor personale, nu exista un moment mai potrivit decât cel din prezent pentru a manifesta seriozitate în privinţa priorităţilor financiare din viaţa ta, inclusiv consolidarea bugetului şi perspectiva pensionării. Aspectul negativ pe care îl formează cu Uranus şi pe parcursul acestui an, sugerează că modul în care acţionezi acum poate duce la îmbogăţirea ta, sau la situaţia contrara, aşa că este indicat să planifici cu atenţie, să nu te grăbeşti să-ţi asumi riscuri şi să-ţi stabileşti obiective financiare realiste. Poate ar trebui să-ţi iei un angajament faţă de tine însuţi de a trăi în limitele unui buget atent calculat şi să nu mai arunci banii pe distracţii.


Horoscop 2014 Sagetator pentru toate domeniile

Sagetator
Horoscop Sagetator 2014
dragoste
Horoscopul Dragostei Sagetator 2014 
bani
Horoscop Sagetator Bani 2014
cariera
Horoscop Sagetator Cariera 2014