Horoscop Pesti 2014

Horoscop Pesti 2014 Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Pesti.

Anul 2014 se anunţa un an important în ceea ce priveşte partea financiară, dragostea, educaţia superioară, călătoriile pe distanţe lungi şi relaţia cu familia.

Zodia Pesti in 2014
Horoscop 2014 Pesti - Noroc în dragoste şi în profesie pentru Pesti în 2014
Dragoste, amuzament, distracţie şi exuberanta sunt previziunile aferente pentru primele luni ale anului 2014 pentru tine, datorită lui Jupiter în Rac, aflat în casa activităţilor recreative, a plăcerii, creativităţii, dragostei şi copiilor din horoscopul tău. Indiferent de vârsta pe care o ai, în primele şapte luni ale anului este potrivit să fii iarăşi copil şi să dai voie laturii tale voioase să iasă la lumină. Cunoscută ca şi planeta a norocului, în astrologie Jupiter reprezintă mult mai mult decât atât. Este însăşi planeta oportunităţii, iar de fiecare dată când Jupiter îşi trimite razele norocoase în calea ta, fiind unul dintre guvernatorii zodiei tale, vei beneficia de o undă suplimentară de noroc. Însă depinde de tine să detectezi posibilităţile existente şi să le dai curs. În 2014 oportunităţile de natura romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi pentru tine, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa ta dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că îţi vei întâlni sufletul pereche. S-ar putea să se întâmple şi asta, dar prezenţa lui Jupiter în casa dragostei se referă mai mult la un comportament cu rol de divertisment şi la faptul de a-ţi umple serile şi weekendurile cu multă distracţie. Influenţa lui Jupiter este extraordinară şi pentru cuplurile deja formate, care pot redescoperi focul dragostei. Dacă eşti părinte, influenţa lui Jupiter îţi poate aduce bucurii şi momente de fericire datorate copiilor tăi.

În ziua de 16 iulie Jupiter va intra în semnul Leului, unde va rămâne până în august 2015. Prin urmare, în a doua parte a anului 2014 şi în prima jumătate a anului 2015 segmentul din horoscopul tău care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă. Vei începe să abordezi sarcinile de serviciu cu mai mult entuziasm şi optimism, această conjunctură astrală generând suficientă activitate cât să te mulţumească. Pericolul implicit este că este posibil să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi ca o zi are doar douăzeci şi patru de ore. În ansamblu însă, te poţi aştepta la o perioadă benefică la locul de muncă, cu ivirea unor ocazii excelente de a-ţi manifesta abilităţile şi talentele. Influenţa protectoare a lui Jupiter te va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile până începând cu ziua de 16 iulie 2014, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu oportunităţi şi noroc profesional. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul carierei 2014 pentru zodia Pesti.

Horoscop 2014 Pesti - Pestii devin mai serioşi în privinţa educaţiei 
Saturn îşi va petrece marea majoritate a anului în zodia Scorpion, aproape încheindu-şi tranzitul prin a noua casă din horoscopul tău, înainte de a se muta în Săgetător, pe 23 noiembrie (Va reveni în Scorpion pentru câteva luni în 2015). Acest an reprezintă unul dintre cele mai potrivite momente din viaţă pentru a-ţi relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt care să te pregătească pentru o schimbare în carieră, sau care să-ţi ofere noi posibilităţi de avansare. Dacă ai început acest proces atunci când Saturn a intrat în Scorpion, în octombrie 2012, ar trebui să-ţi stabileşti ca obiectiv definitivarea educaţiei până la sfârşitul acestui an, sau cel mult până în septembrie 2015. Există şi alte posibilităţi prin care poţi profita de prezenţa lui Saturn în casa educaţiei şi călătoriilor pe distanţe lungi. De exemplu, ai putea urma un curs pentru simpla plăcere de a învăţa, ai putea călători în locuri în care poţi veni în contact cu noi culturi, te-ai putea înscrie la un curs pentru a intra în stăpânirea unor abilităţi necesare practicării unui nou hobby. Cel mai important este să întreprinzi ceva pentru lărgirea orizontului şi a sferei cunoaşterii. Trebuie să devii mai serios în ceea ce priveşte dezvoltarea ta personală şi educaţia superioară. Fie că urmezi o cale tradiţională, urmezi un curs special, te înscrii la o facultate, sau studiezi de unul singur, autodidact, Universul îţi cere în acest an să accezi la un nivel mai înalt de educaţie, să-ţi lărgeşti orizontul şi viziunea asupra vieţii.

Horoscop Pesti 2014 - Surprize financiare pentru Pesti în 2014
În 2014 Uranus îşi va continua călătoria prin Berbec, în a doua casă din horoscopul tău, cea a banilor şi resurselor personale. Uranus va fi şi în acest an în aspect nefavorabil cu Pluton, ceea ce face ca situaţia ta financiară să fie destul de instabilă, cu schimbări bruşte, neaşteptate. Fuziunea energiilor acestor două planete reprezintă elementul cheie şi, cu toate că este mai uşor de spus decât de făcut, succesul este posibil dacă îţi schimbi modul de raportare la bani. Deşi Uranus poate fi şi sursa unei surprize plăcute, cum ar fi un noroc neaşteptat, de genul primirii unei moşteniri sau în urma încheierii unei poliţe de asigurare, este posibil ca acestea să reprezinte ceva mai puţin decât te-ai aştepta sau să implice o serie de condiţii speciale sau alte dificultăţi. Uranus, planeta insolitului, poate aduce cheltuieli suplimentare, dar şi şanse nesperate, şi probabil deja ai experimentat ambele posibilităţi, de când Uranus a intrat în Berbec, în 2012. Probabil deja te-ai obişnuit cu evenimentele neaşteptate şi neobişnuite pe care Uranus ţi le aduce. Veniturile obţinute vor fi instabile şi în 2014, poţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

Horoscop 2014 Pesti - Pestii vor acorda mai multă atenţie laturii lor spirituale
Neptun isi continua călătoria să îndelungată prin zodia ta, în care a intrat din 2012. Este posibil să fi trăit deja momente de credinţă, spiritualitate şi creativitate, conceptele pozitive asociate acestei planete mistice, dar poate că şi latura sa antagonica: dezamăgirea şi deziluzia. Neptun fiind guvernatorul principal al zodiei tale şi fiind poziţionat chiar în zodia ta, te-ar putea inspira să obţii realizări importante, deoarece ai mai multă credinţă în propria persoană şi în capacităţile tale native. Iţi este intensificat cel de-al şaselea simţ şi te simţi mai aproape de persoană care eşti cu adevărat. Ar trebui să fii însă şi realist, pentru că este posibil să te laşi uşor prada iluziilor de tot felul şi să vezi lucrurile aşa cum îţi doreşti ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate. Această energie planetară îţi va alimenta şi sufletul plin de compasiune pentru ceilalţi, drept pentru care vei fi mai idealist, făcând tot ce poţi pentru a schimba în bine vieţile celor mai puţin norocoşi. Această atitudine reprezintă manifestarea superioară a influentelor lui Neptun. Dar deoarece în anul 2014 vei fi înclinat să vezi ce e mai bun în oameni, trebuie să fii deosebit de prudent faţă de cei cărora le acorzi încrederea ta. Unii poate că îţi vor spune doar ceea ce vrei tu să auzi, iar alţii poate că vor încerca să te ducă în eroare în mod deliberat.

Horoscop Pesti 2014 - Schimbări profunde în relaţiile de prietenie
Pluton îşi continua şi el tranzitul îndelungat prin zodia Capricorn, unde a intrat în 2008. În cea de-a unsprezecea casa din horoscopul tău, această planetă micuţă, dar foarte puternică, are un impact profund asupra relaţiilor de prietenie şi a vieţii tale sociale. Tendinţa generală pe termen mai îndelungat este de a intra în contact cu oameni importanţi, foarte influenţi, dar şi cu unele persoane care dispun de capacitatea de a-ţi transforma viaţa într-un fel sau altul. Însă fiind vorba de Pluton, care în astrologie reprezintă planeta puterii, jocurile de putere şi strategiile ar putea face parte din scenariul de ansamblu şi va trebui ca periodic să faci un pas în spate ca să te raportezi la situaţii dintr-o perspectivă obiectivă. În caz contrar, pasiunea pe care o nutreşti faţă de misiunea personală te-ar putea acapara în întregime. Pe tot parcursul anului 2014 Uranus va continua să fie în aspect conflictual cu Pluton şi trebuie să fii foarte atent la afacerile pe care le faci cu prietenii tăi, să nu amesteci prieteniile cu afacerile şi banii. Există riscul să intri în conflicte extrem de aprinse cu prietenii tăi din cauza banilor.


Horoscop 2014 Pesti pentru toate domeniile

Pesti 2014
Horoscop Pesti 2014
dragoste
Horoscopul Dragostei Pesti 2014 
bani
Horoscop Pesti Bani 2014
cariera
Horoscop Pesti Cariera 2014