Horoscop Varsator 2014

Horoscop Varsator 2014 - Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Varsator

Pentru zodia Varsator influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: profesie, căsătorie, cariera, educaţie şi călătorii, bani, spiritualitate.


Horoscop Varsator 2014
Horoscop 2014 Varsator - Noroc în profesie şi căsătorie pentru Varsatori în 2014
În iunie 2013 Jupiter a intrat în zodia Rac, pe care va continua să o traverseze şi în primele 7 luni ale anului 2014. Prin urmare, segmentul din horoscopul tău care se referă la profesie se va afla sub o influenţă norocoasă. Vei continua să abordezi sarcinile de serviciu cu entuziasm şi optimism, această conjunctură astrală este suficientă pentru a genera suficientă activitate cât să te mulţumească. Pericolul implicit este că este posibil să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi ca o zi are douăzeci şi patru de ore. În ansamblu însă, te poţi aştepta la o perioadă benefică la locul de muncă, cu ivirea unor ocazii excelente de a-ţi manifesta abilităţile şi talentele. Influenta protectoare a lui Jupiter te va menţine în rândul celor favorizaţi în acest an în planul profesional. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile până în ziua de 16 iulie 2014, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu oportunităţi şi noroc profesional. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul carierei 2014 pentru zodia Vărsător.

În ziua de 16 iulie 2014 Jupiter va intra în zodia Leu, în casa căsătoriei tale. Ceilalţi oameni din viaţa ta - soţul/soţia, prietenul/prietenă, colegi - sunt ceea ce vei valoriza cel mai mult în a doua parte a anului 2014. Acest lucru face că primele şapte luni să fie unele dintre cele mai bune luni pentru dragoste şi relaţii de cuplu şi va atrage noi oportunităţi de a invita cunoştinţe noi în această sferă din viaţa ta. Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni, nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţiile tale. A doua parte a anului ar putea fi o perioadă a angajamentelor pentru mulţi Vărsători necăsătoriţi, în timp ce cuplurile vor reaprinde focul pasiunii şi vor redescoperi sensul comuniunii. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul dragostei 2014 pentru zodia Vărsător.

Horoscop 2014 Varsator - Responsabilităţi în cariera pentru Varsatori în 2014
Saturn îşi va definitiva aproape tranzitul prin Scorpion în decursul acestui an, intrând în Săgetător pe 23 decembrie 2014 şi revenind pentru câteva luni în Scorpion în 2015. De la sosirea sa în Scorpion, în octombrie 2012, a zecea casă din horoscopul tău, ai simţit probabil influenţa lui Saturn asupra carierei tale - ca restricţii, frustrări dar şi realizări personale. Toate acestea îi sunt caracteristice lui Saturn, planeta care te răsplăteşte în permanenţă, cu condiţia să accepţi regulile lui. În astrologie Saturn semnifica organizarea, responsabilitatea şi siguranţă, astfel încât de când îl ai musafir în zona succesului social probabil ai devenit mai serios şi responsabil în privinţa direcţiei vieţii tale. Saturn este şi o planetă karmică, prin intermediul căreia ţi se semnalizează repede dacă ai depăşit nişte limite. Dar deplasarea lui Saturn prin sectorul carierei reprezintă şi o perioadă de timp în care ai putea ajunge în top, deoarece poate constitui şi un punct culminant în carieră. Dacă simţi că încă mai ai mult de lucru pentru a-ţi îndeplini obiectivele, fă din asta o prioritate în acest an. Dacă vei fi organizat, perseverent şi vei fi dispus să munceşti din greu, Saturn te va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile tale vor produce rezultate în timp. Nu vei mai beneficia de o asemenea oportunitate de a avansa social în următorii douăzeci şi opt de ani, aşa că nu este indicat să iroseşti darul universului.

Horoscop Varsator 2014 - Surprize în călătorii în acest an pentru Varsatori
Guvernatorul zodiei tale, Uranus, continua să se deplaseze prin semnul Berbecului, în zona comunicării din horoscopul tău solar. Uranus va atrage după sine o serie de oportunităţi şi revelaţii. Ascultă-ţi cel de-al şaselea simţ şi ceea ce au de spus oamenii. Sursa cea mai neverosimilă ar putea genera o trezire interioară care îţi va deschide noi perspective personale, financiare şi profesionale. Vei avea parte, de asemenea, de un an de idei creatoare, inedite, dacă îţi vei descătuşa curiozitatea şi îţi vei permite să laşi mintea să hoinărească în alte direcţii. Este pur şi simplu o chestiune de a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită şi de a urma apoi un traseu în direcţia unei soluţii novatoare. Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2014 să fii mai atent cu ceea ce spui sau scrii şi, de asemenea, atunci când te afli la volan. Uranus se va afla într-un aspect conflictual cu Pluton pe tot parcursul anului, astfel încât ai putea avea o tendinţă accentuată de a reacţiona cu uşurinţă înainte de a te gândi, sau de a-ţi asuma un risc în trafic, atunci când eşti foarte grăbit. Sub influenţa acestui aspect ar fi înţelept să eviţi pe cât posibil călătoriile în apropierea zilelor în care aspectul negativ va fi exact, adică în zilele de 21 aprilie şi 15 decembrie 2014. Pot apărea condiţii provocatoare, întârzieri, pierderea bagajelor sau diverse anulari a unor evenimente.

Horoscop 2014 Varsator - Risc de înşelăciuni financiare pentru Varsator în acest an
Neptun se va afla şi în acest an în sectorul finanţelor şi veniturilor obţinute în urma propriului efort, şi va avea un efect asupra resurselor personale, veniturilor şi cheltuielilor. Este recomandat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există riscul să te întâlneşti cu promisiuni deşarte. Este indicat să ceri sfatul experţilor şi să nu iei de bună părerea nimănui. Iar dacă o înţelegere ţi se pare prea bună pentru a fi adevărată, probabil că aşa şi este. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2014 pentru zodia Vărsător.

Horoscop Varsator 2014 - Schimbări profunde în viaţa Varsatorului în 2014
Şi în 2014 subconştientul tău este activat, sub influenţa directă a lui Pluton care îţi străbate zona subconştientului din horoscopul tău. Sunt câţiva ani de când Pluton scoate la suprafaţă evenimente pe care le-ai uitat demult sau sau te face să conştientizezi că oamenii nu sunt de multe ori ceea ce par a fi. Pluton te încurajează să îţi cercetezi personalitatea ascunsă, în căutarea unor răspunsuri, pentru a beneficia de o nouă perspectivă asupra aspectelor care te motivează sau care te trag înapoi. Pluton te va îndemnaşi în acest an să faci loc noului în viaţa ta, dând la o parte vechiul care are efecte distructive asupra vieţii tale. Eşti susţinut astral pentru a te debarasa de obiceiurile proaste care se repercutează în mod negativ asupra vieţii tale şi în mod special asupra sănătăţii.


Horoscop 2014 Varsator pentru toate domeniile

Varsator 2014
Horoscop Varsator 2014
dragoste
Horoscopul Dragostei Varsator 2014 
bani
Horoscop Varsator Bani 2014
cariera
Horoscop Varsator Cariera 2014