Horoscop Capricorn 2014

Horoscop Capricorn 2014 - Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Capricorn


Pentru zodia Capricorn influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: căsătorie, bani, prieteni, familie, educaţie, călătorii, personalitate.


Horoscop Capricorn 2014Horoscop 2014 Capricorn - Noroc în căsătorie şi la bani pentru Capricorni în 2014
Ceilalţi oameni din viaţa ta - soţul/soţia, prietenul/prietenă, colegi - sunt ceea ce vei valoriza cel mai mult în primele luni ale anului 2014. Expansivul Jupiter se va afla în continuare în casă a şaptea, a relaţiilor, până în data de 16 iulie 2014. Acest lucru face că primele şapte luni să fie unele dintre cele mai bune luni pentru dragoste şi relaţii de cuplu şi va atrage noi oportunităţi de a invita cunoştinţe noi în această sferă din viaţa ta. Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni, nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţiile tale. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul dragostei 2014 pentru zodia ta.

În ziua de 16 iulie 2014 Jupiter va intra în zodia Leu, în casa veniturilor în comun şi a banilor obţinuţi din alte surse decât în urma propriului efort. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele tale preferate în acest an. Jupiter fiind planeta oportunităţilor şi norocului, a doua parte a anului se anunţă a fi una dintre cele mai bune din viaţa ta pe plan financiar. Posibilităţile sunt multiple, este posibil ca partenerul tău să obţină o mărire salarială semnificativă, să obţii un bonus financiar important sau să faci bani grămadă printr-un noroc neaşteptat, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie. Mai multe detalii despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul banilor 2014 pentru zodia Capricorn.

Horoscop 2014 Capricorn - Dificultăţi şi teste în relaţiile de prietenie pentru Capricorni în 2014
Saturn, guvernatorul zodiei tale, îşi va petrece cea mai mare parte a anului, până în 23 decembrie, în zodia Scorpion, pe care o traversează din data de 5 octombrie 2012. Cunoscut drept "stăpân al karmei" Saturn fiind poziţionat în casa prietenilor din horoscopul tău, fiecare persoană care va intra în viaţa ta în acest an va avea un scop care depăşeşte simplă socializare, iar unele persoane se vor dovedi a fi chiar nişte contacte utile în cadrul carierei. Dacă se va întâmpla acest lucru îţi vei da seama că ai stabilit o legătură karmică prin faptul că se va manifesta o atracţie instantanee, fără ca aceasta să aibă neapărat un caracter pozitiv. De fapt, s-ar putea ca la început să simţi o antipatie puternică tocmai faţă de acea persoană care îţi poate face cel mai mare bine şi care îţi poate da o lecţie de viaţă foarte utilă. Te afli într-o perioadă în care ai tendinţa să fii mai serios în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa sociale. 2014 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în acest an va trebui să-ţi asumi responsabilitatea în ceea ce-i priveşte pe prietenii tăi şi să dai dovadă de mai mult realism în ceea ce-i priveşte.

Horoscop Capricorn 2014 - Surprize în familie pentru Capricorn în 2014
Uranus în Berbec se afla în zona aferenta casei şi familiei şi poate semnala schimbări bruşte, surprinzătoare, neaşteptate, în viaţa de familie, cum ar fi o rudă care se mută la (sau de la) ţine. Uranus va forma şi în acest an un aspect negativ cu Pluton, despre care am vorbit şi în Horoscopul 2013, ceea ce înseamnă că este destul de probabil ca Uranus să-ţi tulbure destul de serios viaţa de familie în 2014. Uranus se afla în aspect negativ şi cu zodia ta, ceea ce înseamnă că poate declanşa o schimbare majoră, total neaşteptată, din mai multe puncte de vedere, nu numai în ceea ce priveşte viaţa de familie. Ar putea fi un an al schimbărilor radicale pentru tine, un an în care ai putea să-ţi recreezi personalitatea. 2014 ar putea fi un an în care ai putea să-ţi găseşti curajul de a face multe lucruri pe care nu ai îndrăznit să le faci până acum, cum ar fi: să slăbeşti sau să-ţi descoperi un talent multă vreme ascuns. Dar fii atent totuşi, pentru că schimbarea doar de dragul schimbării nu este mereu cea mai bună opţiune. Ţine minte lucrul acesta dacă vei simţi nevoia să te eliberezi nejustificat de stilul de viaţă anterior sau de o relaţie apropiată.

Horoscop 2014 Capricorn - Spiritualitatea în viaţa zodiei Capricorn în 2014
Neptun îşi continuă şi el tranzitul prin zodia Peşti, pe care o traversează din 2012, iar în 2014 îţi va influenţa în continuare segmentul comunicării şi educaţiei. Această conjunctură are părţile ei pozitive, dar şi minusurile ei, din nefericire. În ipostaza să optimă, Neptun te va inspira şi îţi va avansa creativitatea într-un plan superior, chiar dacă anterior poate nici nu ai conştientizat această latură a personalităţii tale. Această planetă te va încuraja, de asemenea, să descoperi, sau să redescoperi, legătura spirituală pe care o ai cu universul în ansamblu. Dar Neptun semnifica, de asemenea, şi iluziile, decepţiile şi deziluziile. Aşadar trebuie să fii prudent cu privire la a da crezare la tot ce auzi şi de a avea încredere în oricine. Unii oameni poate că îţi vor promite marea cu sarea dar nu vor reuşi să-şi ţină cuvântul, spre dezamăgirea ta. Ai putea să cazi şi în capcana autoînşelării, să crezi doar ceea ce vrei să crezi, în loc să iei o anumită situaţie aşa cum este. De aceea ar fi bine să obţii şi o opinie obiectivă înainte de a lua decizii de viaţă semnificative.

Horoscop Capricorn 2014 - Schimbări profunde în personalitatea Capricornului în 2014
Şi în anul 2014 vor continua schimbările profunde în viaţa ta. Pluton îşi petrece întregul an în zodia ta natală, Capricorn. Pluton se deplasează foarte lent, se va afla în zodia ta până în 2024, astfel încât s-ar putea să nu-i simţi pe deplin efectele până ce nu intra în contact direct cu Soarele tău natal. În orice caz, această planetă de dimensiuni reduse, dar foarte puternică, va exercita un impact semnificativ asupra vieţii tale şi în acest an, formând un aspect tensionat cu Uranus. Acest aspect ar putea să-ţi alimenteze la maxim ambiţiile personale, însă trebuie să fii atent să nu-ţi îndepărtezi familia şi punctele de sprijin de care ai nevoie în procesul de urmărire neobosită a succesului. Cert este că se vor produce unele schimbări profunde care te vor afecta într-un fel sau altul. Probabil cea mai mare provocare pentru tine în acest an va consta în înţelegerea necesităţii transformării de sine şi a propriei vieţi. Folosită în mod constructiv energia puternică a lui Pluton îţi poate consolida hotărârea, puterea voinţei şi angajamentul de a atinge orice plan al transformării personale, de la cel fizic până la cel mental. Există însă şi o altă latură a lui Pluton. Această planetă te poate îndemna să mergi atât de departe, încât să pui capăt unei relaţii de cuplu serioase sau de familie, sau altei legături strânse, cu scopul de a te elibera de trecut. Este indicat să te gândeşti bine, acţiunile întreprinse în timpul tranzitului lui Pluton în zodia noastră sunt rareori reversibile, mai ales când Pluton este aspectat negativ de Uranus.


Horoscop 2014 Capricorn pentru toate domeniile

Horoscop Capricorn 2014
Horoscop Capricorn 2014
dragoste
Horoscopul Dragostei Capricorn 2014 
bani
Horoscop Capricorn Bani 2014
cariera
Horoscop Capricorn Cariera 2014