Horoscop Fecioara 2014

Horoscop Fecioara 2014 -  Anul 2014 in ansamblu pentru zodia Fecioara.

Pentru zodia Fecioara influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: prieteni, spiritualitate, educatie, calatorii, bani, casatorie, dragoste, copii.

Horoscop 2014 Fecioara - Noroc prin prieteni in prima jumatate a anului
Horoscop Fecioara 2014În prima parte a anului, până la mijlocul lunii iulie, Jupiter va parcurge în continuare zodia Racului, care în horoscopul tău reprezintă zodia prietenilor. Peste ani poate că îţi vei aminti de aceasta perioada ca fiind una dintre cele mai bune în plan social. Jupiter fiind o planetă care extinde, este foarte probabil să observi că cercul tău de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi. Unii dintre aceştia îţi vor deveni prieteni şi chiar este posibil să-ţi găseşti şi sufletul pereche care să-ţi ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-ai primit vreodată. Dacă eşti în căutarea dragostei există şi posibilitatea aceasta, să-ţi întâlneşti dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau ai putea să constaţi că nutreşti sentimente de dragoste pentru un prieten vechi.

În ziua de 16 iulie 2014 Jupiter va intra în zodia Leu, care în horoscopul tău reprezintă casa izolării şi credinţei. Timp de 1 an, Jupiter te va încuraja să te concentrezi asupra celor mai intime necesităţi şi dorinţe personale, să-ţi asculţi mai mult intuiţia şi vocea lăuntrică. Acest proces de reculegere personală se va dovedi extrem de util, deoarece te va pregăti pentru sosirea lui Jupiter în zodia ta, în 2015. Până atunci însă norocul şi oportunităţile vor fi mai ascunse, mai puţin vizibile, întrucât Jupiter te va veghea din umbră, ca un înger păzitor şi te va salva uneori când nu credeai că mai există vreo soluţie. În aceste luni este bine să-ţi faci timp ca să intri în contact cu sinele interior, prin intermediul meditaţiei, de exemplu, şi să te gândeşti bine la ce vrei să obţii în viaţă, atât pe plan personal cât şi pe plan social. Atunci când Jupiter va intra în zodia Fecioara va începe un nou ciclu de 12 ani în viaţa ta iar meditaţia şi cercetarea interioară de acum vor naşte un simţ sporit al încrederii în capacităţile proprii şi-ţi vor consolida aprecierea la adresa propriei persoane.

Horoscop 2014 Fecioara - Dificultăţi in comunicare, educatie si calatorii
Sobrul Saturn va petrece şi anul 2014 în Scorpion, în cea de-a treia casa din horoscopul tău. Prin urmare, Saturn fiind situat în zona comunicării, a însuşirii de noi cunoştinţe şi a călătoriilor scurte, dar şi a relaţiilor cu fraţii, toate aceste activităţi vor fi stimulate, aşa cum s-a întâmplat încă de când Saturn a intrat în Scorpion, în octombrie 2012. Comunicarea va fi importantă pentru tine în acest an, la fel şi relaţiile cu cei aflaţi în mediul tău apropiat, însă Saturn fiind profesorul din horoscop, te-ai putea întâlni şi cu unele lecţii care să-ţi genereze o stare de perplexitate. Lecţia veritabilă va fi una de încredere în gândurile, ideile şi sentimentele tale, pentru că sub influenţa lui Saturn ai putea să te îndoieşti de capacităţile tale intelectuale şi să nu te simţi prea confortabil spunând ceea ce vrei să spui. Probabil te vei pomeni căzând pe gânduri mai des decât de obicei, aspect ce va fi corelat şi cu o tendinţă sporită de a-ţi face griji în privinţa a tot şi a toate. Este recomandat să te controlezi înainte de a adopta o gândire de tipul "ce mă fac dacă...", căci faptul de a chema singur necazurile este neproductiv şi nu face decât să genereze un stres inutil. Fii realist, ţineţi gândurile negative în frâu şi cercetează mai bine faptele. Dacă te simţi copleşit de gândurile negre, o soluţie ar putea fi să ceri părerea obiectivă a unei persoane în care ai încredere. În altă ordine de idei, dacă ai nevoie să urmezi un curs pentru a obţine o diplomă sau să absolvi un program de instruire, anul 2014 ar putea fi potrivit ca să faci aceste lucruri. În ceea ce priveşte călătoriile, în special cele la mai mică distanţă de casă, pe durata acestui tranzit este recomandată prudentă în călătorii şi planificarea lor atentă.

Horoscop Fecioara 2014 - Surprize neasteptate in privinta banilor in comun
Imprevizibilul Uranus continua să traverseze zodia Berbec, zodie care pentru tine reprezintă a opta casă din horoscop, una dintre casele financiare. Uranus continuă şi aspectul tensionat cu Pluton, despre care am vorbit şi în horoscopul 2013, motiv pentru care nici acest an nu este unul potrivit ca să-ţi rişti fondurile, indiferent de câtă încredere ai avea în opinia, interesele sau onestitatea cuiva. Este recomandat să eviţi tranzacţiile financiare riscante, împrumuturile (cum ar fi acordul de a acţiona ca girant) şi alte acţiuni riscante care ţi-ar putea afecta situaţia financiară. Altfel te-ai putea întâlni cu surprize neplăcute. Riscul este, din nefericire, că nu toată lumea este la fel de cinstită ca tine. Această casă în care se afla Uranus în horoscopul tău, a opta, are însă în vedere ceva mai mult decât banii. Acest sector reprezintă şi valorile celorlalţi, ceea ce apreciezi la ceilalţi. În multe privinţe acest an ar putea redefini ceea ce este important pentru tine în plan personal, dincolo de aspectul material ca atare. Gândeşte-te la lista de priorităţi în viaţă, la ceea ce vrei să obţii, dar şi la elementele intangibile - trăsături de personalitate şi de caracter, elemente de morală şi standarde. Această conjunctură planetară are în vedere şi abilităţile, talentele tale valorificabile şi colaborarea lor cu cele ale altor oameni, pentru a obţine beneficii reciproce.

Horoscop 2014 Fecioara - Confuzie in casatorie si relatii
În decursul acestui an, altfel destul de bun, în timpul căruia ai putea să-ţi exploatezi la maxim calităţile, exista totuşi un motiv de preocupare: Neptun în Peşti. Aflat acum în al treilea an în această zodie, este planeta credinţei şi spiritualităţii, dar şi a iluzionării şi confuziei. Fiind poziţionată în casa relaţiilor din horoscopul tău, Neptun te va încuraja să depistezi cele mai bune intenţii ale oamenilor, ceea ce este extraordinar în anumite împrejurări. Însă nu şi atunci când este vorba de a ignora pur şi simplu anumite lucruri care te-ar fi pus serios pe gânduri înainte. Pune întrebări, evita să faci presupuneri, insista pentru a obţine răspunsuri clare şi apoi susţine toate acestea prin propria cercetare. Dacă ai îndoieli cu privire la chestiunile de importanţă minoră, cere o opinie sinceră de la o persoană pe care o respecţi. În ciuda potenţialului negativ al acestei planete, prin prezenţa ei în sectorul relaţiilor şi parteneriatelor, poţi folosi această energie planetară în mod benefic, pentru a-i cuceri pur şi simplu pe ceilalţi. Vei avea o doză suplimentară de farmec care-i va atrage pe oameni în jurul tău. Desigur, asta poate funcţiona în două sensuri. Deci n-ar trebui să te arăţi prea surprins atunci când oamenii îşi vor îndrepta farmecul personal în direcţia ta.

Horoscop Fecioara 2014 - Schimbări profunde în dragoste si in relatia cu copiii
Pluton îşi va petrece în totalitate al şaselea an în Capricorn, în casă a cincea din horoscopul tău, casa copiilor, relaxării şi dragostei. Această casă se referă, de asemenea, şi la jocurile de noroc, speculaţiile, inclusiv investiţiile, şi ţinând cont de aspectul negativ pe care-l face cu Uranus, din casa câştigurilor şi pierderilor financiare, este de dorit să fii precaut în ceea ce priveşte riscarea fondurilor. Este posibil, de asemenea, să ai de făcut faţă şi unor cheltuieli suplimentare care-i implica pe copii şi ar trebui să fii pregătit pentru a trage linia şi a spune nu dacă solicitările lor nu sunt rezonabile. Acelaşi lucru este adevărat şi dacă, de exemplu, vei simţi dintr-odată impulsul de a face "un tur în jurul lumii" sau de a cumpăra maşina cea mai scumpă dintr-un anumit lot. Deci atenţie la cheltuielile pe care le faci pentru satisfacerea plăcerilor, este poate mai indicat să-ţi propui cheltuieli mai mici şi să economiseşti diferenţa de bani.


Horoscop 2014 Fecioara pentru toate domeniile

Horoscop Fecioara
Horoscop Fecioara 2014
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Fecioara 2014 
horoscop-bani
Horoscop Bani Fecioara 2014
horoscop-cariera
Horoscop Cariera Fecioara 2014