Horoscop Balanta 2014

Horoscop Balanţă 2014- Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Balanţă

Pentru zodia Balanta influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: cariera, prieteni, bani, relaţii, căsătorie, profesie şi familie.

Horoscop 2014 Balanta - Balantele au noroc in cariera in prima jumatate a anului
Previziuni  Balanţă 2014În prima parte a anului, până în data de 16 iulie, Jupiter, planeta norocului, situat în Rac, va străluci cu putere în zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce aduce expansiunea şi care poate determina oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii pe plan profesional. Deşi ai putea fi tentat să te rezumi la această turnură a carierei plină de avantaje, cealaltă faţă a lui Jupiter te va impulsiona să faci mai mult. Jupiter este poarta ta de intrare spre a-ţi construi un viitor mai bun, aşa că profită de conjunctura. Vor trece douăsprezece ani până cad Jupiter va intra din nou în casa carierei tale. Mai multe despre acest tranzit poţi citi în Horoscopul Carierei 2014 pentru zodia ta.

Horoscop 2014 Balanta - Balantele au noroc prin prieteni in a doua jumatate a anului
În ziua de 16 iulie 2014 Jupiter va părăsi semnul Racului şi va începe să străbată semnul Leului, unde va rămâne timp de 1 an. Pentru tine această schimbare se va resimţi în ceea ce priveşte viaţa socială şi relaţiile cu prietenii. Norocul va interveni în viaţa ta prin intermediul altor oameni, mai ales al prietenilor. Jupiter te va ajuta să-ţi perfecţionezi abilităţile de interrelaţionare, ajutându-te să stabileşti câteva contacte foarte benefice. De asemenea, s-ar putea să-ţi doreşti să te implici într-o organizaţie, într-un club, într-un grup, în cadrul căruia să întâlneşti oameni noi. A doua jumătate a anului 2014 poate fi printre cele mai bune luni din viaţa ta în plan social.

Horoscop 2014 Balanta - Dificultăţi financiare
Dacă Jupiter îţi va aduce beneficii în planul carierei şi în ceea ce priveşte viaţa socială, Saturn, planeta limitelor şi restricţiilor, va continua să traverseze zona ta financiară. Saturn a intrat în Scorpion în octombrie 2012 şi de atunci probabil ţi-a adus destul de multe greutăţi financiare. Şi în 2014 va trebui să încerci să planifici în avans fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Este bine să faci eforturi spre moderaţie, să încerci să economiseşti mai mult, să cheltuieşti cumpătat, să-ţi stabileşti să trăieşti în limitele unui buget şi să-ţi concentrezi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii. Procedând în felul acesta ai putea preîntâmpina mai uşor efectele restrictivului Saturn.

Horoscop Balanta 2014 - Surprize în casatorie si relatii
În 2014 Uranus îşi va continua călătoria prin semnul Berbecului, în zodia ta opusă, care se afla în a şaptea casă din horoscopul tău. La fel ca în ultimii 2 ani, Uranus se va afla în continuare într-un război cu Pluton, aflat în zona familiei şi casei din horoscopul tău. Ce înseamnă acest lucru? Poate fi o provocare pentru tine sarcina de a echilibra aceste energii şi aceste două domenii din viaţa ta. La urma urmei fiecare dintre noi prefera în general starea de fapt, împotrivindu-ne schimbărilor. Transformarea poate fi pozitivă când este iniţiată pornind de la o intenţie a persoanei în cauză, dar chiar şi atunci este însoţită de diverse niveluri de stres, asta pe măsură ce noutatea devine norma. Cu Uranus aspectat negativ pe tot parcursul anului, poziţionat în zona relaţiilor, parteneriatelor şi căsătoriei, te poţi aştepta la orice, de la apariţia unei oportunităţi neaşteptate până la sosiri şi plecări inopinate - toate acestea implicându-i pe ceilalţi. Ceea ce a funcţionat în trecut - oameni, locuri şi lucruri - s-ar putea să nu mai corespundă vieţii tale actuale. Mai multe despre acest tranzit poţi îţi în Horoscopul Dragostei 2014 pentru zodia Balanta.

Horoscop 2014 Balanta - Confuzie la locul de munca
Neptun va petrece al treilea an în zodia Peşti, în zona profesiei tale. Prin urmare deja ai simţit, probabil, influenta acestei planete în activitatea ta profesională. Neptun semnifica iluzia şi confuzia, dar şi spiritualitatea, credinţa şi inspiraţia. Provocarea pe care o lansează Neptun pentru tine în acest an consta în a discerne între realitate şi fantezie, pentru că această planetă poate disimula realitatea şi încuraja proiecţiile mentale fictive. Prin urmare, este înţelept să fii conştient de curentele subterane de la locul de muncă şi precaut faţă de colegii de muncă pe care îi simţi nesinceri. Ascultă-ţi cel de-al şaselea simţ, menţineţi caracterul privat al vieţii tale private şi fii atent în persoanele în care ai încredere la locul de muncă.

Horoscop Balanta 2014 - Schimbări profunde în familie
Din noiembrie 2008 simţi influenţa lui Pluton în Capricorn în zona casei şi familiei din horoscopul tău. Pe măsură ce acesta se deplasează prin aceasta zodie este posibil să intervină schimbări profunde în viaţa domestică şi de familie. De exemplu, te-ai putea muta, chiar de mai multe ori, ţi-ai putea renova casă, sau ai putea constata că unele rude vin să locuiască cu tine, sau din contră, pleacă din casă. Pluton este planeta metamorfozelor, care întoarce spatele vechiului şi îl transformă în ceva nou. În esenţă, asta va face Pluton în Capricorn în acest an, pe măsură ce va stabili o relaţie dificilă atât cu Soarele tău natal cât şi cu Uranus. Pluton semnifica prin excelenţă puterea şi controlul, astfel încât uneori vei simţi că deţii controlul asupra propriei persoane şi a mediului în care trăieşti, pe când alteori vei avea impresia că se întâmplă chiar contrariul. Acest fenomen face parte în totalitate din procesul de învăţare specific lui Pluton, care poate fi prins într-o singură idee: control de sine. Dobândindu-l vei ieşi din acest tranzit pe o poziţie mult mai solidă pentru a progresa în viaţă. Nu există nici o îndoială că viaţa ta domestică ar putea fi destul de provocatoare pentru tine în acest an, aceasta aliniere planetară putând genera o ruptură, mai ales din cauza faptului că evoluezi şi devii o persoană "nouă", redefinindu-te în raport cu obiective noi şi cu ambiţii personale noi faţă de vechiul tău stil de viaţă.


Horoscop 2014 Balanta toate domeniile

Balanta 2014
Zodiac Balanta 2014
horoscop-dragoste
Horoscopul Dragostei Balanta 2014 
horoscop-bani
Horoscop Balanta Bani 2014
horoscop-cariera
Horoscop Balanta Cariera 2014