Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur 2014 - Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Taurului

Pentru zodia Taur influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: educaţie, călătorii, familie, căsătorie, relaţii, spiritualitate, prieteni.


Horoscop 2014 Taur - Oportunităţi în educaţie şi noroc în călătorii pentru Tauri în 2014
horoscop taur 2014În prima jumătate a anului Jupiter te va stimula mental, pe măsură ce va călători prin zodia Rac, a treia ta casă din horoscop, cea a comunicării. Acest lucru face ca această perioadă să fie una ideală pentru studiu şi dezvoltare personală. Vei manifesta o dorinţă crescândă de a fi la curent cu noutăţile. Exista suficiente şanse să ai tendinţa să iei cu tine o carte oriunde ai merge, iar dacă te-ai gândit să devii un scriitor, prima parte a anului 2014 este o perioadă potrivită ca să faci o încercare în această direcţie. Vei dori să înveţi cât mai multe lucruri noi, să fii la curent cu toate noutăţile. Comunicarea va fi foarte importantă pentru tine, însă va trebui să fii atent pentru că vor exista zile în care convorbirile telefonice, e-mail-urile şi scrisorile îţi vor consuma mult prea multe ore. În general vei fi mai mult pe drumuri decât de obicei, atât în oraş, ca să mai schimbi peisajul, cât şi în diverse escapade de weekend. Ritmul zilnic va fi trepidant, te vei mişca mai mult decât de obicei, vei fi mai mobil şi mai expansiv în relaţiile cu cei din mediul tău, în special cu vecinii, fraţii, verişorii sau alte rude apropiate. Primele şapte luni ale anului îţi vor oferi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere, care îţi vor purta şi noroc, într-un fel sau altul.

Horoscop Taur 2014 - Noroc în familie pentru Tauri 
Viaţa de familie va avea de câştigat de pe urma intrării norocosului Jupiter în Leu, în ziua de 16 iulie 2014. Această influentă fericită îţi poate umple a doua parte a anului cu evenimente minunate, de neuitat, în care sunt implicaţi membrii familiei şi căminul tău. Dacă te-ai gândit să pleci în lume ca să-ţi cauţi norocul, poate ar fi mai bine să te mai gândeşti, căci în a doua parte a anului norocul tău se va afla în apropierea casei tale, în preajma familiei. În altă ordine de idei, s-ar putea să te hotărăşti să cumperi sau să închiriezi o nouă locuinţă, una mai încăpătoare, iar dacă eşti mulţumit de locuinţă în care stai acum, te-ai putea hotărî să-l extinzi sau redecorezi, pentru a corespunde necesitaţilor tale de acum. Pentru unii Tauri aceasta extindere ar putea fi impusă de mărirea familiei cu încă un membru. În a doua parte a anului vei dori să-ţi satisfaci necesitatea de a simţi că prinzi rădăcini şi obţii un sentiment de securitate.

Horoscop 2014 Taur - Dificultăţi în căsătorie şi relaţii pentru Tauri în 2014
Saturn a intrat în zodia Scorpion pe data de 5 octombrie 2012 și va continua parcurgerea acestei zodii până în ziua de 23 decembrie 2014. Scorpionul este în astrologie zodia care guvernează zona din astrograma ta care se referă la căsătorie, parteneriate şi relații, astfel încât, şi în 2014, te poţi aștepta ca în acest domeniu din viaţa ta să întâlneşti testele acestuia. Saturn completează un ciclu pe care l-a început la mijlocul anilor 1980 și cât timp se va afla pe tărâmul Scorpionului va testa tot ceea ce ai învățat despre relaţii/căsătorie/parteneriate, în toţi aceşti ani şi îţi va cere să te gândeşti serios la cum vrei să arate viitorul tău. Lecţiile pe care ţi le va aduce profesorul Saturn se vor aplică tuturor tipuri de relaţii, indiferent dacă este vorba de relaţii de muncă, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul de viaţă.

Şi în 2014 Saturn te va îndemna să-ţi concentrezi atenția asupra responsabilităților care le ai faţă de persoanele din viaţa ta cu care ai relaţii de unu - la - unu. De exemplu, unii Tauri s-ar putea găsi în situaţia de a trebui să-şi asume responsabilitatea faţă de un părinte în vârstă, alţii poate fata de un copil sau faţă de partenerul de viaţă. Ca şi nativ Taur ai calităţi care pot fi ca o "mană cerească" pentru ceilalţi, ştii instinctiv, din naştere, să fii harnic, realist, practic, concret, util celorlalţi. Şi aceste trăsături de caracter ţi-ar putea uşura viaţa pe durata acestui tranzit dificil, conştient fiind, în mod realist, care sunt componentele vitale ale unei relaţii de succes. Însă acum trebuie să devii conştient şi de nevoile tale profunde în relaţii. Relațiile construite pe un teren nesigur se pot nărui până la sfârşitul acestui an, iar relaţiile puternice, construite pe o bază solidă, pot deveni şi mai puternice. Chiar dacă va exista o presiune destul de mare, vor exista, de asemenea, şi recompense pe măsură. În acest an Saturn va intra în mişcare retrogradă în perioada 2 martie - 20 iulie 2014. În aceste luni probabil va trebui să te confrunţi cu probleme relaţionale care au rămas nerezolvate din trecut, să fii nevoit să le repari. Cu Saturn în Scorpion conexiunea emoțională cu ceilalți poate merge foarte adânc, și dacă în această perioadă vei simţi că trebuie să-ţi ceri scuze cuiva, aminteşte-ţi că iertarea începe în primul rând cu tine însuţi.

Horoscop Taur 2014 - Intuiţii bruşte, surprinzatoare
Uranus în Berbec, în cea de-a douăsprezecea casa, te va încuraja în mod subtil, dar ferm, să cauţi în interior răspunsurile la întrebările copleşitoare ale vieţii. Este posibil ca visurile tale în acest an să fie sugestive şi iluminante, poate fi un an deosebit de prielnic ca să te conectezi la vocea ta lăuntrică. Dacă nu te-ai considerat niciodată o persoană intuitivă, acum este momentul să descoperi această latură a personalităţii tale. În acest an vei avea de beneficiat de pe urma mesajelor care iniţial ţi se vor părea subtile, dar care vor deveni tot mai puternice pe măsură ce le vei asculta consecvent.

Horoscop 2014 Taur - Iluzii în privinţa prietenilor
Misticul Neptun se va afla în continuare în Peşti, în a unsprezecea casa din horoscopul tău, stimulându-ţi interesul pentru prietenii tăi şi diverse cazuri umanitare. Probabil că de vreo doi ani încoace eşti mai tentat să-ţi oferi timpul pentru a lucra, de exemplu, ca voluntar într-o fundaţie de întrajutorare sau într-o campanie de strângere de fonduri. Mai important este faptul că poţi constitui o sursă de inspiraţie pentru mulţi oameni în decursul acestui an. Dacă te-ai născut în prima parte a zodiei Taur însă ar trebui să fii extrem de precaut în privinţa oamenilor în care ai încredere. O persoană din grupul tău de prieteni, pe care o considerai de încredere, s-ar putea să te dezamăgească sau să încerce să te inducă în eroare. Este indicat să nu laşi iluziile să-ţi întunece judecata, să pui sub semnul întrebării unele comportamente ale prietenilor şi cunoştinţelor, atunci când este cazul. Ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat, chiar aşa poate să şi fie în realitate.

Horoscop Taur 2014 - Schimbări profunde în filosofia de viaţa 
Puternicul Pluton va continua să se deplaseze prin Capricorn, prin zona educaţiei şi călătoriilor din horoscopul tău. Această planetă de mici dimensiuni acţionează la o scară extinsă, dar rădăcinile ei sunt foarte adânci, iar influenţa pe care o exercita este una foarte lentă şi profundă, erodând trecutul pentru a face loc viitorului. Tipul de energie îţi este oarecum cunoscut, dată fiind localizarea lui Pluton în Capricorn, un semn de pământ ca şi tine, astfel încât poţi gestiona cu mai mare uşurinţă transformările din lumea ta, chiar dacă nu le vei putea controla în măsura în care vei dori să o faci. Pluton se va înfrunta şi pe parcursul acestui an cu Uranus, ceea ce înseamnă că trebuie să faci eforturi ca să să fii mai puţin rigid în viziunea pe care o ai asupra vieţii. Este posibil să stârneşti duşmanii ascunse şi să fii atacat pe la spate atunci când nu te aştepţi deloc, tocmai din cauză că ai tendinţa să refuzi să renunţi la unele concepţii depăşite, astfel încât poţi lăsa impresia că eşti încuiat la minte, bătut în cap şi nedeschis faţă de nou şi progres, sau că îţi aperi convingerile şi filosofia de viaţa în mod fanatic. Pe de altă parte, Pluton plasat în segmentul cunoaşterii superioare este o poziţie foarte favorabilă pentru aprofundare şi dezvoltare personală, astfel încât poate fi un an potrivit ca să te pui serios pe studiu, eventual să te întorci la şcoala pentru a-ţi finaliza studiile, sau să te înscrii la o facultate care să-ţi mărească şansele de reuşita în carieră. Dacă eşti născut în jurul primelor zile din luna mai, vei simţi în mod direct influenţa lui Pluton în acest an, printr-un aspect favorabil pe care-l va face cu Soarele tău natal. Vei beneficia de voinţa puternică pe care o aduce această planetă şi îţi va spori dorinţa de reuşită în ceea ce priveşte educaţia şi extinderea granitelor actuale.Horoscop 2014 Taur toate domeniile

taur
Horoscop Taur 2014
dragoste
Horoscop Taur 2014 Dragoste 
bani
Horoscop Taur 2014 Bani
cariera
Horoscop Taur 2014 Cariera