Horoscop Rac 2014

Horoscop Rac 2014 Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Rac 

Pentru zodia Rac influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: exprimarea personalitatii, bani, dragoste, copii, cariera, educatie, calatorii.

Horoscop 2014 Rac - Racii sunt norocoşii zodiacului în prima parte a anului
Previziuni Rac 2014Jupiter, planeta norocului, îşi va continua tranzitul prin zodia Rac, până în ziua de 16 iulie 2014. Perioada în care Jupiter vizitează zodia Rac, o dată la douăsprezece ani, reprezintă un context memorabil şi norocos pentru nativii Rac, generând mult optimism şi ajutându-te să atragi de partea ta oportunităţi deosebite pentru dezvoltarea ta personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Poate partea cea mai grea pentru tine va fi aceea de a se hotărî pe ce drum să o iei, pentru că toate ar putea să ţi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care se vor confrunta Racii datorită acestei planete expansive, aşa că eşti sfătuit să încerci să nu-ţi aglomerezi prea mult timpul sau să te suprasoliciţi. În prima parte a anului este bine să-ţi dedici mai mult timp pentru a te cunoaşte mai bine, să te ocupi mai mult de tine însuti şi să încerci să-ţi valorifici aptitudinile şi talentele personale. Vei avea suficientă încredere în propria persoană cât să abordezi noi domenii de interes şi, indiferent de rezultate, vei avea de câştigat de pe urma acestor experienţe. Vei reuşi să îi atragi de partea ta pe cei care îţi pot fi de ajutor într-un fel sau altul, mulţi oameni îţi vor purta noroc deschizându-ţi o serie de uşi care până acum ţi-au fost închise.

Horoscop 2014 Rac - Racii au noroc la bani în a doua parte a anului
Pe data de 16 iulie 2014 Jupiter va intra în semnul Leului iar pentru Raci această schimbare se va resimţi în planul financiar. Aşadar, urmează o perioadă de 1 an în care eşti îndemnat să acorzi mai multă importanţă resurselor de care dispui, inclusiv abilitaţilor şi talentelor care pot fi valorificate din punct de vedere financiar. Jupiter este planeta abundenţei şi cât timp se va plimba prin Casa banilor din horoscopul tău, îţi va oferi şanse şi oportunităţi de a câştiga mai mulţi bani, un dar din partea Universului care nu se cuvine să fie irosit. Este recomandat să fii sigur pe tine în privinţa tuturor lucrurilor pe care le ai de oferit. Dacă simţi că eşti prost plătit sau că eşti angajat pe un post necorespunzător nivelului tău de pregătire, ar trebui să-ţi faci curaj şi să te gândeşti la modul în care poţi schimba situaţia respectivă.

Horoscop 2014 Rac - Dificultăţi în dragoste şi cu copiii
Saturn în Scorpion îşi continua tranzitul prin aceasta zodie până la mijlocul lunii decembrie 2014. Prin urmare, Saturn va fi în continuare în casă a cincea din horoscopul tău, şi va forma aspecte benefice cu zodia Rac, ceea ce face ca anul 2014 să fie unul bun pentru concentrare şi eforturi susţinute. Efectele acestui tranzit vor continua să se manifeste cu precădere asupra relaţiilor cu copii şi în ceea ce priveşte dragostea. Eşti o zodie foarte serioasă când vine vorba de parteneriate şi relaţii, ai nevoie de relaţii construite pe un fundament solid, bazate pe încredere şi respect, însă acum, sub influenţa acestui tranzit, poate mai mult decât oricând, pentru tine iubirea va echivala cu seriozitatea, încrederea şi loialitatea. Nu vei mai dori să-ţi pierzi vremea cu distracţii de o noapte, sau cu flirturi doar de dragul de a te juca şi de a te simţi bine. Vrei angajamente serioase, lucruri trainice şi de durată. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Raci ar fi să-şi găsească un hobby care nu numai să-i relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate concrete.

Horoscop Rac 2014 - Surprize în carieră
Şi în 2014 ai putea să resimtă nevoia presantă de a-ţi schimba locul de muncă sau cariera. Uranus continua să traverseze zodia Berbec, zodie care reprezintă zona Carierei din horoscopul tău. Uranus va continua şi conflictul cu Pluton, despre care am vorbit în Horoscopul 2013, iar acest lucru poate face ca şi acest an să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, poate chiar unul dintre cei mai interesanţi ani pe care i-ai trăit vreodată. Totuşi, se cuvine să te atenţionăm că ar fi bine să te gândeşti bine înainte de a acţiona în planul carierei, să rezişti tentaţiei de a acţiona impulsiv.

Horoscop 2014 Rac - Spiritualitatea în viaţa zodiei Rac în 2014
Racii au posibilitatea să-şi redescopere latura spirituală ajutaţi de planeta spiritualităţii, Neptun, care le traversează Casa Călătoriilor şi Educaţiei superioare. Anul 2014 poate să-ţi aducă noi posibilităţi de dezvoltare personală. De exemplu, ai putea să te simţi motivat de a obţine o diplomă sau o calificare care să te ajute în a-ţi împlini visele. Însă Neptun în Peşti în această poziţie poate semnala şi fixarea unor obiective nerealiste, prezenţa unei gândiri înceţoşate. Este recomandat să cântăreşti argumentele şi contraargumentele cu atenţie, mai ales dacă eşti implicat într-o situaţie de natură juridică. Dacă, de exemplu, ai nevoie să angajezi un avocat, este bine să-i verifici recomandările cu atenţie. Faptul de a avea încredere într-o persoană nepotrivită s-ar putea să îţi producă pagube importante. Aşadar, Racii să-şi urmeze inspiraţia şi să se încreadă în Univers, dar să nu uite de prudenţă - uneori ceea ce pare a fi ideal nu este aşa şi în realitate.


Horoscop 2014 Rac toate domeniile

Horoscop Rac 20134
Horoscop Rac 2014
horoscop-dragoste RAC
Horoscopul Dragostei Rac 2014 
horoscop-bani rac
Horoscop Rac Bani 2014
horoscop-cariera rac
Horoscop Rac Profesie 2014