Horoscop Leu 2014

Horoscop Leu 2014 Anul 2014 în ansamblu pentru zodia Leului

Pentru zodia Leu influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: spiritualitate, dezvoltare personală, exprimarea personalitatii, familie, educatie, calatorii bani si profesie.

horoscop  leu 2014 Horoscop 2014 Leu - Oportunităţi în viaţa nativilor Leu în 2014
Jupiter, planeta norocului, a intrat în zodia Rac pe data de 26 iunie 2013. Aşadar începi anul 2014 cu Jupiter traversându-ţi a douăsprezecea casa din horoscop. În această poziţie Jupiter funcţionează ca şi un înger păzitor, veghindu-te şi protejându-te. Dar asta nu înseamnă că vei scăpa cu basmaua curata protejându-te cu tot şi cu toate! Însă prezent aici el are reputaţia de a-ţi sări în al unsprezecelea ceas pentru a te salva, uneori chiar atunci când te aştepţi cel mai puţin. Doar că ar fi bine că în primele 7 luni ale anului să nu te bazezi pe el de fiecare dată ca să te scape de necaz. Până la mijlocul lunii iulie 2014 nu se poate spune că-ţi va displăcea să-ţi petreci mai mult timp tu cu tine, meditând mai mult şi ascultându-ţi vocea lăuntrică. De fapt, Leii sunt şi îndemnaţi să-şi asculte mai mult intuiţia, şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Jupiter îţi va amplifica cel de-al şaselea simţ, inspirându-te să ai mai multă compasiune şi să-i ajuţi pe cei aflaţi în situaţii mai grele.

Horoscop 2014 Leu - Leii sunt norocosii zodiacului in a doua parte a anului
În ziua de 16 iulie 2014 Jupiter va intra în zodia ta, pentru prima dată după 12 ani, perioada în care a străbătut, rând pe rând, toate celelalte zodii din horoscop. Pentru tine această schimbare reprezintă un context memorabil, ce te va ajuta, timp de 1 an, să atragi în viaţa ta oportunităţi pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii tale. Ca şi nativ Leu nu duci lipsa de încredere în sine, dar sub influenţa planetei expansivităţii şi optimismului, Jupiter, credinţa în propria persoană şi în capacităţile tale vor fi amplificate, iar acest lucru te poate ajuta că în 2014 să obţii realizări importante.

Horoscop 2014 Leu - Dificultăţi şi responsabilităţi familiale
La sfârşitul anului 2014 Saturn îşi va încheia tranzitul prin Scorpion, zodie pe care o traversează din octombrie 2012. Prin urmare îl vei avea musafir în continuare pe Saturn în casa căminului şi a familiei din horoscopul tău, ceea ce înseamnă că vei experimenta în continuare diverse provocări, limite, restricţii sau blocaje în acest segment din viaţa ta. Profesorul Saturn va continua să-ţi aducă diverse lecţii în toate privinţele, de la relaţii, la rude şi la spaţiul fizic care consideri că îţi aparţine. Diferenţa faţă de anul trecut constă în faptul că în 2014 vei fi pe punctul de a finaliza pregătirea pentru a te deplasa către o nouă zona de interes. Este posibil ca o rudă mai în vârstă să aibă nevoie de ajutorul tău în acest an, sau să te pomeneşti în situaţia de a îndeplini pentru această persoană multe sarcini zilnice. Aceste obligaţii ar putea exercita oarecare constrângeri asupra celor mai apropiaţi membri ai familiei, astfel că este recomandat să cauţi nişte alternative viabile pentru a diminua impactul problemelor respective asupra tuturor.

Horoscop Leu 2014 - Surprize în calatorii
Şi în 2014 Uranus în Berbec îţi va traversa casa călătoriilor şi educaţiei superioare din horoscop. De câţiva ani Uranus îţi aduce surprize, tot felul de schimbări bruşte, neprevăzute în domeniul informaţiilor, cunoaşterii, călătoriei şi filosofiei de viaţă. Surprizele pot fi atât pozitive dar şi negative, cert este doar că această planetă a imprevizibilului te va lua prin surprindere în multe feluri. Este indicat că Leii să se concentreze asupra posibilităţilor existente şi să depisteze oportunităţile care le vor ieşi în cale. Ele vor apărea ca din senin şi din orice sursă posibilă: o persoană pe care ai cunoscut-o în trecut, o rudă, un prieten, cineva din străinătate, o cunoştinţă nouă sau o organizaţie. Şi fiecare dintre aceste persoane te va încuraja să faci pasul din prezent în viitor. Fii atent însă la felul în care comunici şi încearcă să opui rezistenţă la impulsul de a lua hotărâri pripite şi de a reveni asupra lor, cu regretele de rigoare. Încearcă să ai mai multă răbdare şi lasă lucrurile să evolueze în ritmul lor!

Horoscop 2014 Leu - Confuzie in privinta banilor
Neptun, această planetă inspirationala, este în continuare în Peşti şi îţi poate deschide perspective noi, indefinibile, provocându-te să acţionezi pe baza instinctului şi a încrederii. În cadrul acestui proces vei descoperi o dimensiune cu totul nouă a propriei persoane, dar şi forţa vocii lăuntrice. Însă fiind poziţionat într-o zonă financiară, trebuie să fii precaut în 2014 la deciziile financiare majore, inclusiv la deciziile legate de credite, împrumuturi şi orice ţi-ar putea pune în pericol fondurile. Neptun semnifica autoiluzionarea şi confuzia, dar şi intuiţia, creativitatea, credinţa şi revelaţia. Provocarea căreia trebuie să-i faci faţă constă în a exploata plusurile lui Neptun pentru a înmulţi zerourile din coada sumei de cont, în timp ce încerci să tragi pe sfoară aspectele cele mai puţin favorabile. Într-un plan diferit, Neptun te va împinge să descoperi ceea ce valorezi cel mai mult la ceilalţi oameni, la viaţă şi la nivelul spiritual al existenţei. Atenţie însă, nu te lăsa influenţat, gândeşte pe cont propriu în loc să-i laşi pe alţii să te forţeze să le accepţi convingerile.

Horoscop Leu 2014 - Schimbări profunde la locul de munca
Sunt câţiva ani de când Pluton îţi traversează zona serviciului din horoscop şi o va mai face mulţi ani de-acum înainte, până prin 2024. Ce este sigur este că la un moment dat viaţa ta profesională se va schimba spectaculos. Este posibil chiar în acest an, sub influenţa aspectului conflictual dintre Pluton şi Uranus, să te hotărăşti să schimbi complet sfera de acţiune. Acest aspect va fi exact pe de 21 aprilie şi 15 decembrie 2014 dar va fi activ pe tot parcursul anului 2014 şi poate fi însoţit de lupte pentru putere la locul de muncă, de diverse frustrări sau să te simţi ca şi cum ai fi fost obligat să îţi schimbi obiceiurile şi responsabilităţile profesionale, probabil că urmare a venirii unui nou şef la conducere sau reorganizării mediului de lucru. Însă s-ar putea că exact acesta să fie impulsul de care aveai nevoie pentru a-ţi lărgi orizontul educaţional sau pentru a-ţi relua studiile.


Horoscop 2014 Leu toate domeniile

Leu
Horoscop Leu 2014
horoscop-dragoste
Horoscop Dragoste Leu 2014 
horoscop-bani
Horoscop Bani Leu 2014
horoscop-cariera
Horoscop Cariera Leu 2014