Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec 2014 - Anul 2014 in ansamblu pentru zodia Berbec 

Pentru zodia Berbec influenta planetelor în 2014 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: familie, dragoste, copii, finanţe, personalitate, spiritualitate, cariera.

Horoscop 2014 Berbec - Oportunităţi în familie şi noroc în dragoste 
horoscop berbec 2014Jupiter a intrat în zodia Rac pe data de 26 iunie 2013 şi în primele şapte luni ale anului va rămâne în aceeaşi zodie. În horoscopul tău pentru acest an, Jupiter se va afla în continuare în Casa Familiei şi Casei. Această influentă probabil te va ţine în continuare mai aproape de casă, de persoanele dragi şi de mediul tău familial. Jupiter te va încuraja să explorezi noi posibilități de dezvoltare şi îmbunătăţire. Pot să existe îmbunătăţiri în viaţa de familie, ai putea să te muţi într-o casă mai mare sau ai putea să începi un proiect de îmbunătățire a casei. În general, tranzitul lui Jupiter în Rac indică o fază din viaţa ta cu mai multă încărcătură emoţională. Este un tranzit excelent pe plan emoţional, pentru schimbul de sentimente cu ceilalți. Pe durata lui ai putea descoperi că atunci când acorzi mai multă atenţie sufletului tău şi nevoilor acestuia, te întâlneşti cu oportunităţi importante şi noroc. În primele şapte luni ale anului norocul tău se va afla, în continuare, în preajma familiei tale, în apropierea casei tale. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Rac va fi între 1 ianuarie şi 6 martie, când ar putea să-ţi fie de ajutor să consolidezi proiectele pe care le-ai început şi să faci ajustările necesare. 

În data de 16 iulie Jupiter va începe să traverseze zodia Leului. Este o veste bună pentru zodia Berbec, întrucât au trecut aproximativ douăsprezece ani de când Jupiter nu ţi-a mai ocupat segmentul din horoscop referitor la dragoste, creativitate, hobby-uri şi copii. În următoarele douăsprezece luni beneficiile vor veni prin copiii tăi, prin dragoste, sau atunci când îţi vei exprima creativitatea. Probabil vei observa o creştere a încrederii în tine. Pe perioada în care Jupiter a fost în Rac probabil te-ai simţit ca un peşte scos din apă, însă acum Jupiter fiind într-o zodie de foc, ca şi tine, te simţi în elementul tău şi poţi cu uşurinţă să faci toate lucrurile care îţi sunt naturale şi îţi aduc fericirea. În a doua jumătate a anului un nou hobby sau o nouă distracţie ţi s-ar putea prezenta şi, în general, vei încerca să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi mai bun. Jupiter va fi, din nou, în mișcare retrogradă în perioada 8 decembrie - sfârşitul anului 2014. Este indicat să foloseşti acest timp pentru a-ţi revizui proiectele creative şi, dacă este necesar, să înveţi noi modalităţi de a-ţi hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să-ţi consolidezi încrederea în sine şi să priveşti înainte cu optimism şi bucurie.

Horoscop 2014 Berbec - Mai multă organizare şi disciplina financiară pentru Berbeci
Sobrul Saturn va petrece cea mai mare parte a anului în Scorpion, semnul pe care îl va vizita din nou pentru câteva luni şi în 2015. Situat în cea de-a opta casă din horoscopul tău, cea a resurselor conjugale, până în momentul de fata probabil ai simţit efectele acestei planete în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Dacă nu ţi-ai făcut ordine până acum în plan financiar, nu este nici acum prea târziu să o faci, mai ales în ceea ce priveşte lichidarea datoriilor, una dintre cele mai bune utilizări ale acestui tranzit al lui Saturn. Este indicat să-ţi stabileşti un buget şi nişte termene limita de la care să nu te abaţi şi să începi cu cei la care ai cele mai mari datorii. Dacă faci investiţii, este recomandat să fii precaut şi să gândeşti pe termen lung. La fel ar trebui să procedezi şi cu fondurile de pensii. Iar în ceea ce priveşte eventuala încheiere a unei asigurări, o altă preocupare specifică pentru Saturn în această poziţie, este bine să-ţi rezervi timp pentru a revizui şi reactualiza poliţele, pentru a avea certitudinea că lucrurile asigurate sunt protejate în mod corespunzător.

Horoscop Berbec 2014 - Berbecii se grăbesc să îşi atingă obiectivele, însă trebuie să aibă mai multă răbdare 
Uranus se afla în zodia ta din 2011, aşa că deja probabil ai avut parte de abilitatea sa de a declanşa evenimente neprevăzute, dar şi revelaţii surprinzătoare, spontane, cu privire la propria persoană şi la lumea în care trăim. Toate aceste transformări lăuntrice se vor manifesta şi în exterior, într-un fel sau altul. Uranus se va afla în continuare în aspect stresant cu Pluton, aflat în zona carierei din horoscopul tău, ceea ce sugerează că te-ai putea hotărî să urmezi o abordare cu totul diferită în carieră, ca o modalitate de a-ţi exprima independenta, situaţie încurajată de Uranus. Nevoia unei orientări personale noi se face simţită de ceva vreme, iar în acest an ai putea fi pregătit să acţionezi. Acest lucru însă ar putea să-i ia prin surprindere pe cei din jur, mai ales pe persoanele cu autoritate din viaţa ta, care poate că n-au conştientizat nevoia ta de schimbare. S-ar putea să înţelegi brusc că o anumită persoană cu autoritate (de exemplu, şeful tău), te trage înapoi, îţi limitează modalitatea de a-ţi exprima personalitatea şi individualitatea. Lucrul acesta poate fi adevărat sau nu, dar acesta este probabil modul în care tu percepi lucrurile şi care-ţi defineşte realitatea personală. Însă înainte de a tăia brusc nişte legături, ar trebui să încerci să-ţi controlezi tendinţa accentuată spre impulsivitate, de a acţiona fără să te gândeşti la consecinţele pe termen lung, de a te grăbi în loc să faci lucrurile aşa cum trebuie. Acţiunile întreprinse sub influenţa tranzitului lui Uranus în Berbec, în aspect negativ cu Pluton, sunt rareori reversibile. Anul 2014 însă însă poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa ta, deoarece vei fi foarte deschis spre schimbare. Vei avea puterea de a-ţi reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupi în lume.

Horoscop 2014 Berbec - Berbecii trebuie să îşi asculte mai mult vocea lăuntrică 
Neptun se va afla şi în 2014 în Peşti, iar această influentă spirituală îţi va alimenta cel de-al şaselea simţ, pe care vei avea ocazia să-l potenţezi în acest an. Linişteşte-ţi mintea şi lasă-ţi vocea lăuntrică să se exprime. Cu cât vei proceda astfel mai mult, cu atât vei avea mai multă încredere în intuiţia ta. N-ar fi rău să ţii un jurnal lângă pat ca să-ţi notezi toate visele, întrucât este posibil ca ele să fie destul de active anul acesta şi pline de revelaţii. Meditaţia te poate ajuta şi ea să te reculegi şi să dai expresie vocii tale lăuntrice. Pe de altă parte, Neptun guvernează şi înşelăciunea, aşa că trebuie să fii mai precaut. Cineva care se da ca e de partea ta ar putea încerca să te lucreze pe la spate, să te atace acolo unde eşti cel mai vulnerabil. Aspectul cel mai dificil este de a afla cine este de partea ta şi cine doar pretinde că te susţine. Fii precaut, aşadar, cu oamenii cărora le încredinţezi secretele tale, deoarece unii pot folosi aceste informaţii în beneficiul lor şi în detrimentul tău.

Horoscop Berbec 2014 - Schimbări profunde în cariera Berbecilor în 2014
Pluton îşi continua şi el călătoria prin Capricorn, în casa carierei tale, şi va forma şi în acest an un aspect negativ cu Uranus în Berbec. Pluton continuă să-ţi aducă lecţii menite să te facă să devii mai serios, matur şi responsabil în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor faţă de societate, direcţia generală în viaţă, reuşitele profesionale. Însa cuadratura cu Uranus sugerează că vrei să te eliberezi de toate restricţiile impuse de ceilalţi, însă tocmai tendinţa accentuată spre rebeliune şi refuzul de a te conforma regulilor, ar putea să te pună în conflicte cu superiorii şi autorităţile. Persoanele cu autoritate din viaţa ta. Deşi aceasta este o configuraţie foarte dificilă, felul în care ea se va manifesta în viaţa ta, va depinde parţial de perspectiva pe care o vei adopta, de atitudinea ta şi de voinţă nu numai de a accepta, ci şi de a îmbrăţişa de-a dreptul noi orientări profesionale. Cu siguranţă acest fapt poate fi mai uşor de exprimat verbal, decât de pus în practică. 


Horoscop 2014 Berbec toate domeniile

dragoste Horoscop Berbec Dragoste 2014 bani Horoscop Berbec 2014 Bani carieraHoroscop Berbec Cariera 2014 berbec
Horoscop Berbec 2014